Caroline Tensen wil tv-show met Anita Witzier

Foto: NCRVCaroline Tensen zou het erg leuk vinden om een programma te maken met Anita Witzier, nu de twee voor hetzelfde omroepbedrijf werken. Dat vertelt de presentatrice in Mikro Gids. Tensen staat onder contract bij de NCRV en Witzier bij de KRO, maar die omroepen zijn aan het begin van dit jaar gefuseerd. “Ik ben nu een directe collega van Anita, doordat de KRO en de NCRV zijn samengegaan. Het lijkt me heel leuk om een keer sámen met Anita een programma te maken“, zo vertelt de tv-ster.

Op dit moment ontmoeten Tensen en Witzier elkaar al een paar keer per jaar tijdens etentjes met de eetclub die verder bestaat uit Irene MoorsAngela GroothuizenAstrid Joosten en Karin Bloemen.

De dames behoren allemaal tot dezelfde tv-generatie. “Ik denk dat we ons werk heel serieus nemen. Niemand hier aan tafel denkt: dat doe ik wel even“, legt Tensen uit.

Ze zijn begonnen met het maken van heel veel vlieguren.”Irene en ik zijn samen naar RTL Veronique gegaan. We zaten aan één bureautje, een doos met VHS-films en de opdracht: sorteer die maar.

Inmiddels hebben alle dames zichzelf bewezen. Ze zien elkaar niet als concurrenten. “Concurrentie speelt tussen ons heelmaal niet“, zegt collega Witzier.

Tensen: “De enige storende factor is dat Anita zo slank is.” Angela Groothuizen daarop: “Nou ja, zij heeft weer last van reuma, dus dat compenseert een beetje.” “Kortom, er is geen haat en nijd“, besluit Karin Bloemen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen