Chazia Mourali duikt op bij De Slimste Mens

Chazia Mourali is vanavond één van de kandidaten in de kennisquiz De Slimste Mens op Nederland 2. Ze neemt het op tegen Diederik Jekel en Sieger Sloot. Dat heeft de NCRV vandaag laten weten. Mourali, die in het verleden de kennisquizzen Achmea Kennisquiz en De Zwakste Schakel presenteerde op RTL 4, zei eind vorig jaar nog te hopen op een tv-comeback. “Ik zou best weer op de buis willen. Opnieuw eigen programma’s maken lijkt me geweldig“, zei de presentatrice.

Wel meldde ze begin deze maand geen interesse te hebben in deelname aan BN’er-shows. “Er is al aan me gevraagd of ik wil meedoen aan Expeditie Poolcirkel, maar ook een verzoek voor paaldansen met sterren bereikte mij niet zo lang geleden.”

Ik heb voor beiden vriendelijk bedankt. Net als voor Jouw Vrouw Mijn Vrouw overigens; ik wil niet aan partnerruil doen.

De Slimste Mens is om 20.25 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen