Omroep WNL blijft teleurstellen op prime time

Foto: Roy BeuskerHelden in de Knel, het eerste programma van omroep WNL in de prime time-uren van Nederland 1, blijft teleurstellen op de grootste tv-zender van het land. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De derde aflevering van Helden in de Knel trok dinsdag 648.000 kijkers en 11,5 procent marktaandeel, ruim 41 procent onder het avondgemiddelde van Nederland 1. De omringende programma’s Opsporing Verzocht en De Rijdende Rechter trokken meer kijkers (845.000 en 933.000).

Helden in de Knel is een serie over brandweerlieden, ambulance-personeel en agenten.

Tot nu toe maakte WNL vooral programma’s in de ochtend, zoals Vandaag de Dag.

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen