Dagblad Spits verdwijnt per oktober

Het gratis dagblad Spits verdwijnt per oktober. De krant gaat op in Metro, het andere gratis dagblad van de Telegraaf Media Groep. Dat heeft TMG vandaag bekend gemaakt. Volgens TMG wordt Metro hiermee de grootste gratis krant van Nederlnad met een oplage van 510.000 exemplaren. “Op weg naar het werk of op school kan de lezer in oktober met Metro een nog betere en rijkere gratis krant lezen dan Sp!ts of Metro nu op zichzelf zijn“, zo vertelt uitgever Cees Polman.

Metro zal worden uitgebreid met de meest gewaardeerde onderdelen uit Spits. De website van Spits, Spitsnieuws, blijft wel gewoon bestaan.

Metro is sinds september 2012 in handen van TMG. De organisaties achter beide kranten zijn zijn sindsdien samengevoegd.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen