RTL 7 met eigen talkshow over auto’s

RTL 7 komt met een eigen talkshow over auto’s. De eerste aflevering van RTL Autovisie is op vrijdag 5 september om tien uur ’s avonds. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Marco Louwerens, zenderbaas van RTL 7, is blij met het project. “RTL Autovisie is voor mij een langgekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid wordt. Een onafhankelijk programma over auto’s en alles wat daarmee te maken heeft. Beleving, smaak, passie, discussie, alles komt aan bod.

Verder komt ook het laatste autonieuws en doet het programma aan fact checking. “Maakt de auto-industrie wel waar wat ze ons in hun advertenties beloven? We kijken met wat voor auto’s het publiek naar de studio is gekomen, maar gaan natuurlijk ook likkebaardend rijden in de meest extreme supercars en kiezen met de kijkers de meest iconische auto’s ooit.”

Wordt het de Opel Kadett of toch de Porsche 911? De discussies die daarbij op gang komen, daar verheug ik me eerlijk gezegd nog het meest op.”

RTL Autovisie komt tot stand in samenwerking met de redactie van het tijdschrift Autovisie. “Wij zijn ontzettend blij met RTL Autovisie“, zegt hoofdredacteur Jaco Bijlsma.

Televisie is voor ons de ideale toevoeging, het is de meest dynamische manier om onze autoliefde te delen en een mooie aanvulling op de verhalen in onze print en online uitingen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen