Wilfred Genee neemt Johan Derksen niet serieus

Geplaatst op ma 30 jun 2014 om 16:00

Wilfred Genee laat zich niet meer boos maken door zijn collega Johan Derksen. Dat vertelt de talkshowhost in Mikro Gids. De relatie tussen de twee lijkt inmiddels te zijn veranderd. “Een kwestie van ervaring. Ik relativeer mezelf inmiddels zo, dat het me totaal niet interesseert wat hij allemaal roept. Waarom zou ik dat nog serieus nemen? Er zijn zo veel belangrijker zaken, zoals kinderen en opvoeding. Ach, het gaat toch allemaal zoals het gaat“, geeft de 47-jarige presentator aan.

Men krijgt Genee niet meer gek. “Ik kijk altijd eerst wíé iets tegen me zegt. Is het een naaste of iemand van wie ik weet dat hij of zij echt om me geeft, dan neem ik het heel serieus. Maar wat ze op tv allemaal roepen? Het zal wel. Het is onderdeel van het spel.

Dat spel wordt ook gespeeld in Voetbal International. “Voor het afgelopen seizoen hebben we wel geprobeerd één ding af te spreken: jongens, laten we het niet meer zo ordinair en plat zijn, het mag wel ietsje netter.

Nou, haha, het was misschien wel het platste en meest ordinaire seizoen ooit.
21 Reacties op “Wilfred Genee neemt Johan Derksen niet serieus”


 1. Aiden

  Jammer Wilfred dat je je zo laat leiden door de tegenvallende kijkcijfers en het geweld van Studio Brasil. Ja het klopt dat zij wel hun zaakjes op orde hebben en elke avond een goed programma maken. Maar geef nog niet op, Wilfred, het kan nog. VI Oranje zit immers bij de beste zender van dit land. Geef niet op en probeer er nog wat te maken. Ik ben en blijf de grootste fan van jullie programma!

 2. Jo

  De kijkcijfers zijn op zich toch gewoon goed? Miljoen kijkers weer gisteravond

 3. koudekoelkast

  LBO/MBO = VI Oranje
  HBO/WO = NOS Studios Brasil

  Klaar. Punt. Uit.

 4. Nederland - Mexico

  @koudekoelkast,

  Wat een frustratie zeg. Ik ken genoeg mensen die HBO/WO studeren en naar VI Oranje kijken. Alleen blije mensen met een gelukkig leven kijken naar dit programma. Types zoals jij, de gefrustreerde mensen, hebben een haat jegens tegen dit soort programma’s.

  Of is de uitkering stop gezet?

 5. Rody

  Zo koudekoelkast, blijkbaar heb jij alle wijsheid in pacht.

  Waar drukt het precieze verschil tussen een mbo’er en een hbo’er zich in uit? Dom en simpel tegenover slim en diepgaand?

  Wat een domme vergelijking van je. Dat is pas echt simpel.

 6. Dirk

  Hmmmzzz, zonder er iets definitiefs over te willen zeggen even rondgevraagd op t werk. De schoonmakers en de meneren van de kantine kijken VI, de hoger opgeleide mensen achter de computers (op één uitzondering na) Studio Brasil. Geheel niet representatieve steekproef onder 20 man. Ik heb het vermoeden dat koudekoelkast wel eens een heel eind in de goede richting zou kunnen zitten met zijn veronderstelling. Of je het nu leuk vindt of niet.

 7. J.M

  Niemand neemt die opper-mopper brompot meer serieus.
  Met z’n belachelijke haat-campagne richting v Gaal.
  Negatieveling!!

 8. Tsja

  Kijkcijfers zijn top. Ze hebben normaliter een vaste groep fans en kijkers tussen de 500 000 en de 900 000, nu steeds rond het miljoen!

 9. koudekoelkast

  Dank Dirk voor je bijval. Natuurlijk is je onderzoek op niets gebaseerd maar ik merk hetzelfde in mijn omgeving. Het gaat bij VI Oranje 75% niet over voetbal, maar over vieze praat, vrouwen, piemels en anekdotes die we al meerdere keren hebben gehoord! Leuk hoor, maar ik heb dat wel gezien. Mensen met een zekere opleiding kunnen daar om blijven lachen. Anderen willen inhoud, analyses en inzichten!

  Daarnaast is VI één grote sluikreclame met al die boeken die maar te pas en te onpas gepromoot worden, Heineken #selfies, Mora bittergarnituren, Snickers en weet ik veel wat. Ik irriteer mij daar mateloos aan!

 10. Ano Nieme

  VI Oranje is gelukkig wakker en Studio Brasil leeft buiten de werkelijkheid. Dus Studio Brasil heeft afgedaan.

 11. Ano Nieme

  Flut

 12. Ano Nieme

  Studuo Brasil is flut

 13. kijker

  En het was weer lekker negatief. Kritisch mag maar vanavond sloeg het weer echt helemaal nergens op. Snel naar studio brasil gezapt.

 14. rakker

  VI ORANJE IS VI ANTI ORANJE.
  nIKS DEUGT, DE COACH NIET, HET VOETBAL NIET, DE MEESTE SPELERS NIET, DE TAKTIEK NIET.
  TERWIJL HEEL NEDERLAND BLIJ IS MET HET PRIMA RESULTAAT VAN HET NED. ELFTAL GAAN DE LIEDEN BIJ VI ORANJE MAAR DOOR MET HUN NEGATIVISME.
  EN DAN DIE GEKKE DIJKSHOORN ( WEGGESTUURD BIJ DE VOLKSKRANT) DIE HOUDT VAN DUITSLAND EN HIJ VOND DE PENALTY VAN ROBBEN EEN “SCHWALBE”. WAT NIET ZO WAS.
  ROT TOCH OP MAN.
  EN NU KIJK IK ECHT NIET MEER NAAR DIE BEROEPSKANKERAARS.

 15. Theo

  Ik neem Wilfred Genee niet serieus.
  Kijk ook niet naar hem.
  Als ik hem wil zien dan ga ik naar een etalage en kijk naar een etalagepop.
  Natuurlijk heeft een etalagepop meer inhoud dan Wilfred Genee.

 16. Adam

  Ik zeg het niet graag, maar VI Oranje begint vervelend te worden.

 17. peter1

  RTL KIJKERS ZIJN SENSATIE KIJKERS, STAAN OOK VOORAAN ALS ER ERGENS EEN RAMP IS BEURT RAMPTOERISME HEET DAT

 18. Daan

  Dijkshoorn is toch niet meer dan de Paris Hilton of Kim Kardashian van de Lage landen. Hij is bekend, maar goed beschouwd niet omdat hij nu iets goed kan. Matthijs heeft hem bekendheid gegeven, het klootjesvolk loopt daardoor ook met hem weg en daar maakt Nico graag gebruik van.

 19. Ot

  Ik ga bijna denken dat RTL4 (ego?) tegen Oranje en Nederland is. Rtl4 valt vies tegen…
  Hoe kun je nu zo negatief praten (zeuren dag in dag uit) over een WK- wedstrijd die onze spelers miljoenen kan opleveren? En ja, elk schip heeft een kapitein en op het moment dat anderen kapiteintje gaan spelen gaat het mis. Saamhorigheid is in deze fase cruciaal, of je het leuk vindt of niet maar zo werkt het en zo levert het veel op ons.

 20. joke

  nee, zelf trekt die matennaaier genee volle zalen. wat een dildo is die goser zeg

 21. Rody

  Dus koudekoelkast als ik het goed begrepen heb, houden alle MBO’ers van vieze praat over vrouwen, piemels en anekdotes die we al meerdere keren hebben gehoord. Mjah… Ik vind het wat kortzichtig.

  Quote: “Daarnaast is VI één grote sluikreclame met al die boeken die maar te pas en te onpas gepromoot worden, Heineken #selfies, Mora bittergarnituren, Snickers en weet ik veel wat. Ik irriteer mij daar mateloos aan!”

  Het is ERGER, ik ERGER me… En niet “ik irriteer me”. Leren ze op het MBO overigens wel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.