Wilfred Genee neemt Johan Derksen niet serieus

Wilfred Genee laat zich niet meer boos maken door zijn collega Johan Derksen. Dat vertelt de talkshowhost in Mikro Gids. De relatie tussen de twee lijkt inmiddels te zijn veranderd. “Een kwestie van ervaring. Ik relativeer mezelf inmiddels zo, dat het me totaal niet interesseert wat hij allemaal roept. Waarom zou ik dat nog serieus nemen? Er zijn zo veel belangrijker zaken, zoals kinderen en opvoeding. Ach, het gaat toch allemaal zoals het gaat“, geeft de 47-jarige presentator aan.

Men krijgt Genee niet meer gek. “Ik kijk altijd eerst wíé iets tegen me zegt. Is het een naaste of iemand van wie ik weet dat hij of zij echt om me geeft, dan neem ik het heel serieus. Maar wat ze op tv allemaal roepen? Het zal wel. Het is onderdeel van het spel.

Dat spel wordt ook gespeeld in Voetbal International. “Voor het afgelopen seizoen hebben we wel geprobeerd één ding af te spreken: jongens, laten we het niet meer zo ordinair en plat zijn, het mag wel ietsje netter.

Nou, haha, het was misschien wel het platste en meest ordinaire seizoen ooit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen