Froukje de Both stopt graag jeu in RTL Boulevard

Froukje de Both voelt zich volledig op haar plek in RTL Boulevard. Ze houdt van het onverwachte dat live-tv met zich meebrengt. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. De Both denkt dat ze beschikt over de juiste kwaliteiten. “Ik kan snel schakelen. Ik raak niet in paniek als een filmpje niet instart en ik de tijd moet volpraten. De kijker heeft er geen idee van hoeveel bordjes de opnameleider stiekem omhooghoudt naast de camera. De ene keer moet het sneller, dan rustiger.

Het gebeurt ook meer dan eens dat items vervallen, aldus De Both. “Ik gedij goed bij improviseren. Mijn hartslag gaat heus omhoog, maar dat is niet van de stress. Ik noem het liever adrenaline.

Toch ziet ze ook verbeterpunten. “Ik kan lullen als Brugman. Dat leren doseren, moet ik leren. Het is een kwestie van vlieguren maken en ervaring opdoen. Dat wordt me gegund, de sfeer op de opnamevloer is gemoedelijk.

Het leukste vindt De Both de steeds wisselende samenstelling van de mensen achter de desk. “Ik hou van het onverwachte, dan vraag ik Peter R. de Vries na een item over rodeloperjurken bijvoorbeeld wat hij nou mooi vindt bij een vrouw.

“Ik stop graag een beetje jeu in de show”, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen