Froukje de Both stopt graag jeu in RTL Boulevard

Geplaatst op ma 30 jun 2014 om 15:05

Froukje de Both voelt zich volledig op haar plek in RTL Boulevard. Ze houdt van het onverwachte dat live-tv met zich meebrengt. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. De Both denkt dat ze beschikt over de juiste kwaliteiten. “Ik kan snel schakelen. Ik raak niet in paniek als een filmpje niet instart en ik de tijd moet volpraten. De kijker heeft er geen idee van hoeveel bordjes de opnameleider stiekem omhooghoudt naast de camera. De ene keer moet het sneller, dan rustiger.

Het gebeurt ook meer dan eens dat items vervallen, aldus De Both. “Ik gedij goed bij improviseren. Mijn hartslag gaat heus omhoog, maar dat is niet van de stress. Ik noem het liever adrenaline.

Toch ziet ze ook verbeterpunten. “Ik kan lullen als Brugman. Dat leren doseren, moet ik leren. Het is een kwestie van vlieguren maken en ervaring opdoen. Dat wordt me gegund, de sfeer op de opnamevloer is gemoedelijk.

Het leukste vindt De Both de steeds wisselende samenstelling van de mensen achter de desk. “Ik hou van het onverwachte, dan vraag ik Peter R. de Vries na een item over rodeloperjurken bijvoorbeeld wat hij nou mooi vindt bij een vrouw.

“Ik stop graag een beetje jeu in de show”, besluit ze.
12 Reacties op “Froukje de Both stopt graag jeu in RTL Boulevard”


 1. Roodborstje

  Wat vind ze zichzelf geweldig, het is beter als `n ander dat van je vind.

 2. nick

  Geweldig he van froukje!! Nu alleen nog zorgen voor wereldvrede en froukje is helemaal de bomb! Nu serieus; iedereen maar dan ook echt iedereen kan showfeitjes onthouden en vertellen en daarna zijn of haar mening daarover luchtig toevoegen doormiddel van een grapje..wat froukje doet is echt niet geweldig..iedere basispresentator kan dat. Daarnaast is het met make up nog een erg onaantrekkelijke vrouw.

 3. Anja

  Wat een opmerking ook. Een opnameleiding die stiekum bordjes omhoog houd . . .? Is niet stiekum is zijn/ haar werk .

 4. Breeze

  Wat betekent “stiekum”? In mijn woordenboek staat het niet.

 5. tina

  vind haar vre-se-lijk warrig…..zo onvoorbereid.

 6. Aiden

  Froukje is echt geweldig, op en top een vakvrouw.
  Ze past echt in het rijtje Albert, Humberto, Oprah. Kortom een ster van wereldformaat. Ze verstaat haar vak als geen ander.
  Had je wat anders verwacht? Kom aan, ze werkt voor mijn favoriete zender R-T-L-4, allemaal supersterren daar! Daar kunnen ze bij de PO nog een puntje aan zuigen.

 7. Rent

  Froukje ontbeert alle kwaliteiten die een presentator of deskundige moet hebben: prettig woordgebruik, overtuigend en rustig voor de camera en boven alles ontbreekt het aan Froukje aan parate kennis. Ze leest alles van haar redactie papiertje… Ongelooflijke nitwit is het.

 8. Kim

  Ze doet t vreselijk

 9. Marc

  Jeu in Boulevard. En een keu in Froukje.

 10. BOE

  Ik vind haar vreselijk,IK denk dat ze veel ik zegt,IKdenk dat ze zich zelf erg goed vindt,IK zie haar liever niet,IK denk dat ze snel van de buis moet,IK weet het zeker,IK krijg gelijk. Zo dat zijn 8 x ikjes wat een over het paard getilde dame is dit.Dat vind IK…………………….

 11. Jo

  Beste BOE, ik ben het helemaal met je eens!!

 12. joke

  kan dat braakmiddel eindelijk van de buis? als de autoque kapot is kan ze nog maar een ding….de bazen pijpen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.