‘VI Oranje zo vervelend en negatief’

Geplaatst op zo 29 jun 2014 om 10:42

VI Oranje is niet bestemd voor de kijker die in Oranjestemming is. Dat laat tv-recensent Angela de Jong dit weekend blijken in het AD. De Jong vindt het ongelooflijk dat de VI-mannen zelfs na gewonnen Oranje-duels nog zuur zijn over de prestaties. “Daar zit je dan thuis met je oranje tompoezen, hamsterverzameling en rood-wit-blauwe tooi van de HEMA. Ergens is het de afgelopen jaren misgegaan met VI Oranje. Er hangt zo’n vervelende negatieve sfeer“, zegt ze.

Het is anders dan voorheen, vindt De Jong. “Waar ik tijdens het vorige WK en afgelopen EK nog hartelijk kon lachen om het verbale vuurwerk, de onderlinge plaagstoten en seksistische grappen, kan ik dat niet meer.

Het zijn van die oude zure mannen geworden die alles beter weten en ondertussen trappen naar het gewone volk waar ze het programma voor maken. Er wordt nog steeds veel en hard gelachen aan tafel, maar gezellig is het niet.

Daarentegen vindt ze Studio Brasil te saai. “Kortom, ik mis een lekkere talkshow waarin op een luchtige, positieve manier het WK en alles daaromheen wordt besproken, tot de sokken van de spelers aan toe.”

“Misschien iets voor Humberto Tan over twee jaar?
67 Reacties op “‘VI Oranje zo vervelend en negatief’”


 1. robbie

  Vi Oranje gister best bekeken alternatief naast het Voetbal op de NPO. De kijker is VI dus nog zeker niet zat. Sterker nog, een miljoen mensen zien graag de nabeschouwing van Bra-Chi bij VI.

  Eergister was het kijkersaantal al bijna gelijk. En de komende voetballoze dagen zal VI er over heen gaan (Vi had immers ook een storing eergister van ong. een kwartier).

 2. Mark2

  Ze heeft volkomen gelijk! Studio brasil mag iets meer sprankelend voor de jongere kijkers. Het afzeiken is al geweest bij Idols, dat is niet meer omdat het niet meer leuk was, tijd om dit ook door te voeren bij vi oranje. Als je dar geklaag zo tot jezelf hebt gemaakt moet het toch moeilijk zijn in het dagelijks leven dragelijk te zijn voor de mensen om je heen (tenzij het echt alleen maar ingestudeerd toneelstukje is en dus niet echt!)

 3. Vi Oranje

  Het format van VI is goed, de inhoud is goed. Negativiteit klopt, ik vind Johan Derksen erg veranderd, in het begin hield hij zich gewoon, nu begint zijn ego mee te spelen en denkt hij hierdoor leuk te zijn.

  Ik vind Gene een goede presentator, weet zich op de achtergrond te houden wanneer er aan tafel gediscussieerd word.

 4. morreion

  Betrap me er op dat ik nog steeds vaak uitgesteld kijk, maar erger me steeds meer. Niet aan het negatieve, daar kan ik me best in vinden, maar dat commerciele gedoe er om heen. Snickers, Mora, Jako, Heineken totaal niets zeggende gasten die daar puur voor hun eigen promotie zitten. Wordt er 5 min. over voetbal gesproken, grijpt Genee onmiddelijk in, en moet er weer over randverschijnselen gepraat worden. Studio Brasil saai? Maar gaat wel over voetbal!

 5. kampie

  Genee probeer er alles aan te doen om de stemming positief te houden maar hij is daarin kansloos als Kieft aanschuift. Samen met Van der Gijp wordt de zuurgraad dan verder opgevoerd als Nederland ter sprake komt

  Genee is niet te benijden. volgens mij worden er ook harde discussies gevoerd achter de schermen

 6. Jerry

  Heeft ook te maken met de zenderbaas van RTL4…….het moet een familiezender zijn en blijven dus het mag niet te erg worden.

 7. robbie

  1 ding valt me ook alvast op. Er is geen gezeik meer over de kijkcijfers van VI. Het is duidelijk dat het tijdstip de afgelopen weken parte speelden. Nu het op een beter tijdstip uitzend blijkt dat een miljoen mensen kijken.

 8. wk

  ik snap de mensen niet als je toch een programma niet leuk
  vind dan kijk je toch niet

 9. Rob

  kijkcijfers zijn prima de mensen die normaal kijken op maandag kijken nu ook.
  alleen negatief?? misschien in het begin (maar was de hele stemming in Nederland niet word niks en we zijn kansloos in deze poule) de toon is nu ook wel iets anders en wat kritiek en discussie mag best vind ik. over het algemeen is er niet veel anders als 2 jaar terug toen waren de zelfde gasten er als nu was de toon het zelfde als nu en werd het programma ook mede mogelijk gemaakt door mora etc. kijkcijfers bijna gelijk. het is altijd het zelfde in dit Land als iemand iets roept loopt iedereen er achter aan. voor het Wk wist heel Nederland word niks en nu denkt iedereen of groot gedeelte we worden wereldkampioen en loopt weer in de oranje polonaise…en mag je niet meer negatief zijn.

 10. anonymous

  Zelfs als NOS-fan vind ik dat Studio Brasil iets spannender mag, maar dat gezegd hebbende is VI Oranje natuurlijk wel een afgang aan het worden.
  Ter vergelijking:
  20:56 VI Oranje MA 14,5% 956.000 kijkers.
  21:11 WK Journaal MA 37,2% 2.437.000 kijkers.
  21:39 Voetbal Voorbesch. MA 35,9% 2.346.000 kijkers.
  Studio Brasil pas om 24:03 MA 43,4% 1.380.000 kijkers.
  Dit zegt toch genoeg.
  @11:13. Gedenk de wijze woorden: “VI Oranje is de gezamenlijke rooftocht van RTL en VI”.

 11. cor

  als we vanavond niet winnen, is iedereen weer negatief,
  zo gaat het altijd. in dit land

 12. Björn

  @ano11:40;
  Wat deze cijfers zeggen is dat u helemaal niets van kijkgedrag van de Hollander begrijpt of wilt begrijpen als verstokte NOS adapt/fan.

  VI (Oranje) heeft een vaste kijkersgroep die dagelijks speciaal inschakelen voor dit programma.
  Dit geld natuurlijk niet voor de kijker van Ned1. waar de wedstrijden worden uitgezonden. Daar zappen de mensen juist weg tussen de wedstrijden door!

  Ook het WK journaal en Studio Brasil hebben een vaste, iet wat belegen, schare kijkers (1 miljoen), waar u er één van bent. Maar de “extra” kijkers zijn Oranje klanten die weinig tot geen affiniteit hebben met het spelletje, (bijna) nooit naar voetbal kijken, zoals Angela de Jong van het AD, maar wel met Oranje tompoezen voor de buis zitten.
  En daar is niets mis mee, maar wel grappig natuurlijk.

 13. marc

  Hahahaha goed gezegd Cor! Dat is typisch Nederlands!

 14. Aiden

  Dat domme mens moet haar mond houden nu weten we dat ze bij VI Oranje niet in de kont van Louis van Gaal kruipen zoals ze dat bij Studio Brasil doen.

 15. Elm

  Idd als Nederland vanavond verliest (grote kans) dan vinden we VI Oranje weer een geweldig programma hoor.

 16. Anti-Fox

  Heb gisteren op verzoek van mede-kijkers thuis een gedeelte gezien van VI. Maar ik kan er niet onder de indruk van worden. En Sierd de Vos zijn bijdrage is gewoon tenenkrommend. Studio Brasil wordt hier te saai genoemd, maar wat bedoeld wordt is dat men het te serieus vind. Prima, kijk het ook niet altijd, zet gewoon even de tv uit of ga wat anders doen, maar VI zie ik echt niet als een alternatief. Komende woensdag en donderdagavond lijkt het mooi weer te worden en is er geen voetbal dus dan kan de tv gewoon uitblijven. Anders via de BBC Wimbledon kijken.

 17. MV23

  Het lijkt erop dat Angela de Jong zo’n opportunistische Nederlander is, die tijdens wedstrijden van Nederland toch vooral de polonaise wil lopen. Deze zin maakt je toch volstrekt ongeloofwaardig: ”Daar zit je dan thuis met je oranje tompoezen, hamsterverzameling en rood-wit-blauwe tooi van de HEMA.” Deze tv-recensent gaat analytici die (op Derksen) na internationaal hebben gevoetbald de les lezen over hoe zij naar het Nederlands elftal moeten kijken?! VI Oranje kijkt heel realistisch/kritisch naar hoe er gespeeld wordt, dat is toch de essentie van een voetbaltalkshow?

 18. Don

  In ‘oranje-stemming’ ben ik niet en nooit geweest ook (vind oranje ook een vieze kleur). Als ik zin heb kijk ik af en toe naar een voetbalwedstrijdje maar om er nou opgewonden van te geraken, no way. Vandaar dat ik ook altijd VI kijk en niets heb met die saaie NOS-kliek. Lekker kritisch zijn is toch niet verboden hahaha. En als ze kritisch zijn dan zullen de spelertjes (incl. Lowietje) het wel verdienen. Tenslotte verdienen ze genoeg poen om alleen maar hun stinkende best te moeten doen!

 19. kees

  Ach rtl mannetje Aiden is er ook weer….Aiden kan niet normaal communiceren…jammer is dat…

 20. miep

  Kunnen ze Aiden niet verbannen hier???

 21. Anonymous

  Die Björn schijnt te vergeten dat Erland Galjaard zich alvast zat te verlekkeren dat VI Oranje wel eens eventjes de voetbaltalkshow van de NOS zou verslaan wat inhoudt dat ze daar veel kijkers zouden wegtrekken. Tot op heden totaal mislukt.
  “Ook het WK journaal en Studio Brasil hebben een vaste, iet wat belegen, schare kijkers (1 miljoen)….” Waar slaat deze wartaal op als het WK Journaal alleen al 2,5 miljoen kijkers trekt en Studio Brasil om twaalf uur ‘s-nachts bijna 50% marktaandeel? Allemaal “oudjes” zeker?
  De werkelijkheid is dat VI (Oranje) een vast, triest en stumperig kijkkliekje heeft waarvoor het ontbreken van negativiteit, ruzie, roddel, achterklap, beledigen en afzeiken ervaren wordt als saai en dus bij VI (Oranje) wél ruimschoots aan hun trekken komt.

 22. onweersbui

  Ach kom, zo negatief zijn ze niet.
  Als het Nederlands elftal wint met spel wat niet om aan te zien is mag dat toch gezegd worden?
  Lijkt wel of MC VI aan het bashen is.
  Elke dag weer verschijnt er hir een stukje over de zogenaamde negativiteit.
  Die mensen hebben nog nooit een hele uitzending gezien.
  En Angelais iemand diehelemaal niet van vietbal houdt en alleen naar het Necerlands elftsl kijkt omdat de sfeer zo “gezellig” en kneuterig is.

 23. onweersbui

  Bovenstaande getypt op een tablet, vandaar…..

 24. johan

  morgen kan iedereen neatief zijn, want vanavond vliegen we eruit.
  hahaha hoera hoera!!!!!!!!!!

 25. cor

  he hansworst negatief schrijf je zo

 26. H.K

  Toch heeft ze groot gelijk. Het is niet meer om aan te gluren; leuk proberen te doen werkt niet meer, dus lekker negatief doen dan maar. Ik moet steeds vaker denken aan die opaatjes van de muppets…
  En maar zeiken, en maar op de man af commentaar hebben, en maar zeggen dat het satire is, en het niet zo serieus te nemen is. En dat v Gaal een prima coach is, maar als mens weer niet (inmiddels 100.000x gehoord). bla bla bla bla….
  Maar ja, ze lopen aan de leiband van kijkcijfergeile Erland, en dan weet je het wel; doen wat de baas zegt.
  Dus lekker negatief doen. Bah!
  Ik denk dat ze hopen op verlies oranje, want dan gaan en kunnen ze helemaal los.

 27. H.K

  En die Gijp is zo zuur aan het worden; waar is de vrolijke kritische lachebek van weleer? Denk dat dit zijn laatste seizoen wordt. heeft hijzelf ook al eens op gezinspeeld.

 28. Ot

  Sommige mensen verdienen hun geld door negativisme te zaaien. Tijd voor vernieuwing en verfrissing. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, vastgeroest oud ijzer is geen mooi gezicht om naar te kijken.

 29. Don

  4-0 voor Mexico!

  Zoww..ik doe ook lekker ff zuur! hahaha

  (en zijn we eindelijk weer van al dat gezeik ook af morgen)

 30. ton

  Studio Brasil is haar doel voorbijgeschoten door Hugo Borst als medepresentator/sidekick aan te stellen. Hij had beter bij VI Oranje tot z’n recht gekomen met z’n vaak negatief commentaar…..

 31. Jawel

  Helemaal mee eens! De heren kunnen zelf niet eens een deuk in pakje boter trappen maar vanaf de zijkant heel makkelijk commentaar geven. Alsof zei zoveel hebben bereikt ,die blonde giechel gaat niet eens op vakantie wegen hyperventilatie maar gaat wel voor een ton per aflevering(!) zitten mokken op tv..en die snor met Genee …zitten daar gewoon voor de show ze kunnen zelf helemaal niks. Schande tv is het!
  De nos vind ik stuk beter, geeft goede achtergrond info achter de voetbalster. Betere tv maar wel tikkie te braaf.

 32. Jrn

  Ik zeg: over twee jaar Late night doorhalen tot en met het EK, en in het EK misschien meer zendtijd / andere uitzendtijd en helemaal in t teken van sport. Humberto weet veel plus hij kent veel goeie sportjournalisten. Scoort sowieso.

 33. anti voetbal

  Oh Here God laat dit afgelopen zijn, weg met de juigpakken, Telebubbies en oranje prul.

  Oh we staan achter het einde van deze onzin gaat naderen.

 34. Esmeralda

  Anti voetbal

  Nu ben je stil he…

 35. Anonymous

  @johan; waar ben je nu met je grote bek? Je bent een eng mannetje.
  Maar wellicht ben je met die instelling geboren; is behandeling voor, ds loop eens binnen bij een psychiater.

 36. miep

  Ha ha

 37. Kaaskijker

  Het is gek hoe dat gaat, op een gegeven moment zet de metaalmoeheid door en valt het niet meer te redden. Net als bij Pauw & Witteman, vorige zomer zeiden we hier op MC al dat het sleets werd en moesten stoppen. Je ziet dat de heren van VI net als het talkshowduo eigenlijk ook wel met elkaar uitgeluld zijn.

  Alleen Umberto Tan kan nog in zijn oude Studio Sport-modus VI wellicht nog redden.

 38. Adam

  Esmeralda,
  jij bent allesbehalve stil, als ik je dadelijk weer onder handen neem.

 39. Esmeralda

  mocht je willen, Adam

 40. grt

  Het is allemaal zo makkelijk oordelen; de commentaren hier zijn vele malen negatiever dan het programma. Kieft had in zijn team 1 opdracht, scoren. Heeft hij lang volgehouden. Van der Gijp speelde aan de buitenkant, verdedigde nooit terug en hier en daar een geniale inval, nu nog. Derksen speelde overal waar ze hem wilde hebben, Veendam tot MVV, en nog steeds. Genee is het als keeper nergens gelukt, en nu ook niet. Als je dit aan een tafel zet, wat denk je dan? Oerhollandse gezelligheid met geweldige humor?

 41. Ano Nieme

  Dat wijf luistert niet goed. Ze zijn kritisch ja. En ze doen gelukkig niet mee met blind alleen maar juiche.

 42. Ano Nieme

  Studio Brasil dan met een ingezakte Hugo Borst half onderuit in die bank gezakt. Duidelijk te zien dat die daar alleen zit omdat tie er publiek geld voor krijgt. Saai programma. Hondje erin gestoptom kijkers te trekken

 43. miep

  Ano Nieme… Kijk dan niet…. Velen vinden het wel mooi…. Kijk jij lekker naar de herhaling van Boer zoekt vrouw…..

 44. Ano Nieme

  Daar is miep weer met haar gemiep.

  Nou miep dat is dan zeker toepasbaar op dat uitschot verder hierboven met hun gemiep op vi oranje

  Kijk dan niet…. Velen vinden het wel mooi…. Kijk jij lekker naar de herhaling van Boer zoekt vrouw…..

 45. Ot

  Deze mensen lijken het niet leuk te vinden wanneer Oranje wint. Wat een pessimisten (jaloers op Van Gaal)? Heb nooit van die (tafel) voetballers gehoord, dus zo’n in geweldige druk als Cruijff hebben ze ook niet achtergelaten. Man, man, man, wat een negativo’s, en die gezichten… zo interessant… ze vinden zichzelf heel belangrijk…

 46. Ano Nieme

  Ook Ot is doof en luistert niet goed als hij VI aan heeft. Maar dat zal ook niet het geval zijn want Ot roeptoetert gewoon met de meute mee zonder de uitzending gezien te hebben

 47. Ot

  @Ano Nieme, Ik had heel even gekeken en gelijk gezapt naar Ned. 1 vanwege de slechte energie van VI. En die gezichten, om te huilen que tristeza. Terwijl ze blij hadden moeten zijn voor Oranje.

 48. kampie

  anti voetbal
  Sun 29 Jun 2014 om 19:31

  ach meid, er is nog altijd rtl8 of net 5 voor je

 49. peter1

  @Ot natuurlijk zijn ze tegen, want het kost hun baas , RTL NEDERLAND
  heel heel veel reclameinkomsten

 50. Ot

  @peter1, ik vraag me af welk reclamebureau/bedrijf geassocieerd wil worden met zoveel pessimisme en negativisme.

 51. peter1

  @Ot ,ik bedoel eigenlijk dat iedereen bij RTL, blij zal zijn dat Nederland eruit ligt
  Het kost de omroep toch heel veel geld. daarom zijn de meeste reacties die zo negatief zijn op de PO en het WK voetbal mijn inziens van de grote jongens van RTL, want de gewone kijker heeft er geen baat bij

 52. Adam

  Esmeralda,
  dadelijk mag je je mondje opendoen.
  Tot zo.

 53. Aiden

  VI Oranje is toch een heerlijk programma zeg. Geen deskundigheid te zien, alleen maar verzuurde en verbitterde mannen. Daar geniet ik elke avond opnieuw van en daar kan geen Studio Brasil tegen op!!!

 54. rienk

  Hahaha die gezichten laat zien hoe ze lijden onder het succes van Van Gaal, en de mensen die VI Oranje geweldig vinden zijn mensen die zelf ook nooit hebben bereikt wat ze voor ogen hadden net als de 2e handse voetballertjes aan tafel.

 55. mm

  Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die kijken .Ik ben afgehaakt ik kan er niet meer tegen dat snor hier geld mee verdient hij vergeet dat je zonder geluk geen wereldkampoen kan worden . en met pech wel 3 x de finale kan verliezen . deze snor vergeet dat die door de gewone man die zijn blaadje leest zo ver heeft kunnen komen .
  en de gewone man nu zo blij is dat nederland ( en niet van gaal ) al weer zo ver is gekomen dat wij plezier hebben en weer spanning voelen . ik hoop dat ik nog mag meemaken dat nederland wereldkampioen word en ik hoop nu .Dan weten ze van gekigheid niet meer wat ze moeten zeggen . kieft vind ik een topper blijft gewoon gijp zit er ook alleen maar om zijn zakken te vullen ( gelijk heeft ie zou ik ook doen ) maar snor vreselijke man tijdje terug liet er iemand een beste scheet in de uitzending wat zou ik dat graag willen doen neem van mij aan dat de lucht niet te harden is .

 56. Gerard vd Bos

  Afgelopen avond wist VI Oranje de concurrentie en zichzelf weer te verslaan in gezeur en geklaag over alles dat met het Nederlands elftal te maken heeft. Zelfs de kinderen van de spelers moesten het ditmaal ontgelden!

  Wie dit soort succes van VI anti-Oranje niet verdragen kan moet gewoon niet kijken.

  Ik ben het met anderen hier eens dat het genieten is om te zien hoe een groep oude zeurders, die – door ’t eigen ongelijk – geen enkel succes van Oranje onder Van Gaal verdragen kunnen, al klagende het eigen graf aan het graven zijn. Zo af en toe, voor korte tijd, fijne zelfkastijding-TV!

 57. grt

  De mensen snappen het niet.
  Wij zijn niet tegen Nederland, of tegen van Gaal.
  Wij willen genieten van goed voetbal. Dat is de boodschap.

  Wat er volgt is een klaagzang van anderhalf uur op alles en iedereen.
  Kieft blijkt een vondst; krijgt een boekie en in ruil meer dan happy om zijn gal ruim te spuwen. En om het af te maken hebben we Dijkshoorn, die probeert origineel te zijn in zijn gezeik.

  Heeft niets te maken met objectiviteit; het is azijnpisserij uit effect.

 58. maurice

  helemeel mee eens. ik ben/was een groot fan van vi internationaal, maar wat Gijp, Deksen en Kieft dit jaar doen is absurd. Genee probeerd er vaak nog een positieve singer aan te geven, maar is afhankelijk van zijn tafelgasten. Die mannen hebben niet in de gaten dat ze hun eigen programma om zeep helpen. ik ben helaas afgehaakt. Humberto Tan zou perfect zijn. Altijd positief en een goed presentator.

 59. anoniem

  Wie nu nog naar VI Oranje kijkt dient met spoed in het Pieter Baan Centrum te worden onderzocht.

 60. alfredo@

  Wat een trieste bedoeling is dat vi oranje toch.
  Een van de Gijp die nooit de echte topvoetballer is geworden.
  Kieft die meer heeft gesnoven dan dat hij een bal heeft gezien, als je zelf zo hebt gevoetbald wat bezield zo’n iemand dan over anderen zo te beoordelen.
  En ja Johan Derksen wat een triest figuur we maken daar geen woorden meer aan vuil.
  En als ze die Nico uitnodigen dan heeft dat programma geen bestaans recht meer triest.

 61. Melanie

  Wat een vervelend progamma dit zeg!
  Kunnen ze niets beters verzinnen…
  Hebben die gasten een minderwaardigheidscomplex of zo
  dat ze iedereen en alles verder gaan afzeiken?
  Echt WAARDELOOS!!!!!!!!!!

 62. John

  Als een echte fan vanaf dag 1 van VI ben ook ik nu afgehaakt. De uitzending van gisteravond sloeg werkelijk alles. Die mensen begrijpen niet dat wij hollanders het gewoon leuk vinden dat Oranje ver komt.

  Ook ik vind van Gaal een afschuwlijke man op sociaal gebied. Maar ik kan nu toch ook wel zeggen dat dit voor een heel groot deel komt door Hans Kraay jr. De intervieuws met Jack van Gelder zijn wel ‘ok’ om te zien. Al die negatieviteit in het programma. Na een dagje stressen op het werk wil ik graag tv kijken om vermaakt te worden. Dat is wat de mensen bij VI uit het ook verloren zijn.

 63. joep

  Het toppunt is toch wel als ze Nico Dijkshoorn uitnodigen. Die man snabbelt alles bijelkaar en voor een paar euro komt ie dan verveeld zijn gedichtjes voorlezen. Als hij dan serieus gaat zitten uitleggen dat hij mooi voetbal wil zien en het Nederlands elftal zijn ziel kwijt is, tsja dan zie ik daar alleen maar iemand zitten om zijn eigen ego op te poetsen. Het publiek in het kuhrhouse zit er ook bij alsof het bier al een paar dagen is doodgeslagen en Johan Derksen is te beroerd om zijn mening bij te stellen. Mijn gevoel als kijker is dat ze steeds maar hopen dat Nederland verliest zodat zij hun gelijk kunnen halen. Mag ik dan zeggen dat dat negatief overkomt. Ja dat mag ik zeggen.

 64. henk

  Ik heb mij wederom kostelijk vermaakt met VI Oranje, 100 maal beter dan die zoutloze en kritiekloze hap bij Studio Brasil.

 65. delta

  Welke wedstrijd Nederland ook heeft gespeeld, de mannen blijven alleen maar steken bij hun negativisme> Dijkshoorn en Kieft kunnen er helemaal wat van. Ze presenteren zich als baasjes, die tegen anderen zeggen dat ze niet zo bazig moeten zijn. Terwijl ze zelf geen enkele tegenspraak dulden.
  Ik kijk niet meer, ik heb het helemaal gehad met VI. Jammer vind ik dat Ned. 1 het programma te zakelijk is en daarom wat saai. Mag daar wat meer leven in. Stop eens met in de bank zitten. Het enige leven is de rondlopende tekkel, zijn taak begrijk niet helemaal.

 66. delta

  Daar ben ik weer! De grootste randdebiel van MC post weer onder een andere naam. :lol:

 67. Wim Zwolle

  Ik vraag mij al een hele tijd af waarom Jan Mulder steeds weer gevraagd wordt voor commentaar NA voetbalwedstrijden. Heel amateuristisch want hij moet zich meestal in alle mogelijke bochten wringen om een soort andwoord te produceren als hem wat gevraagd wordt. Hij probeert ad rem te zijn maar daar laat zijn geheugen hem weer in de steek. Een luidruchtige gast die niet echt weet waar hij over lult! Van mij mag hij een “golden handshake” hebben van 50 euro en dan nooit meer op TV….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.