‘VI Oranje zo vervelend en negatief’

VI Oranje is niet bestemd voor de kijker die in Oranjestemming is. Dat laat tv-recensent Angela de Jong dit weekend blijken in het AD. De Jong vindt het ongelooflijk dat de VI-mannen zelfs na gewonnen Oranje-duels nog zuur zijn over de prestaties. “Daar zit je dan thuis met je oranje tompoezen, hamsterverzameling en rood-wit-blauwe tooi van de HEMA. Ergens is het de afgelopen jaren misgegaan met VI Oranje. Er hangt zo’n vervelende negatieve sfeer“, zegt ze.

Het is anders dan voorheen, vindt De Jong. “Waar ik tijdens het vorige WK en afgelopen EK nog hartelijk kon lachen om het verbale vuurwerk, de onderlinge plaagstoten en seksistische grappen, kan ik dat niet meer.

Het zijn van die oude zure mannen geworden die alles beter weten en ondertussen trappen naar het gewone volk waar ze het programma voor maken. Er wordt nog steeds veel en hard gelachen aan tafel, maar gezellig is het niet.

Daarentegen vindt ze Studio Brasil te saai. “Kortom, ik mis een lekkere talkshow waarin op een luchtige, positieve manier het WK en alles daaromheen wordt besproken, tot de sokken van de spelers aan toe.”

“Misschien iets voor Humberto Tan over twee jaar?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen