RTL 4 begint nieuw tv-seizoen zonder verrassingen

RTL 4 begint het tv-seizoen 2014/2015 eind augustus zonder verrassingen. Het zijn vooral vaste waarden die het uitzendschema domineren. Dat blijkt uit publicaties van RTL. In het weekend is het wederom talentenshows wat de klok slaat op RTL 4. Op zaterdag 23 augustus begint een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent, terwijl op vrijdag 29 augustus kijkcijferkanon The Voice of Holland terugkeert. Het juryteam van de zangshow is voor het eerst sinds de start ongewijzigd.

De maandagavond blijft ook vanaf eind augustus serieavond op RTL 4 met CSI en Suits. Op dinsdag beginnen nieuwe seizoenen van Uitstel van Executie en Een Dubbeltje Op Zijn Kant, terwijl de woensdag is gereserveerd voor Love is in the Air en herhalingen van Herman Gaat Ver.

Op donderdag komt de nieuwe Geer en Goor-show Waarheen, Waarvoor en het vervolg op Johnny de Mols Syndroom. Op zondag blijft de Amerikaanse Obese te zien.

Van 18 tot en met 22 augustus is dagelijks Linda’s Zomerweek te zien om 21.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen