Patty Brard op soapvrijdag SBS 6

Foto: SBSSBS 6 gaat door met de soapvrijdag. In het nieuwe seizoen moet de trouwsoap van Patty Brard de publiekstrekker op deze avond worden. Dat heeft SBS vandaag laten weten. De soapvrijdag is vorig jaar door SBS 6 in het leven geroepen als alternatief voor het grote amusement op RTL 4. De eerste twee soaps op deze uitzendavond waren die van Andy van der Meijde en Yolanthe Sneijder-Cabau. In het nieuwe seizoen neemt Brard het stokje over van Sneijder-Cabau.

Brard heeft zin in de soap over haar huwelijk met Antoine. “In zes afleveringen gaan we ons hele hebben en trouwen met jullie delen. Jazeker, ik ben van gedachten veranderd, wilde het eigenlijk nooit meer“, vertelt ze. “Maar het wordt wel erg leuk!

De nieuwe soapvrijdag begint op 22 augustus. Om 20.30 uur trapt Patty Gaat Trouwen af, waarna om 21.30 uur een nieuw seizoen van Andy & Melisa begint.

De programma’s nemen het op tegen The Voice of Holland op RTL 4.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen