Harm Edens met zomers tv-programma

Foto: Kastermans FotografieHarm Edens is in augustus twee weken lang bijna dagelijks te zien op Nederland 2 met het nieuwe televisieprogramma ’10xbeter de zomer door’. Dat heeft omroep NTR vandaag laten weten. Het programma, een vervolg op eerdere 10xbeter-series met Edens, gaat over ’tal van manieren om op een leuke en originele manier de zomer te vieren’. “Dicht bij huis is vaak net zo fijn als ver weg, of beter!“, aldus de omroep, die het programma steeds om 19.55 uur zal uitzenden.

10xBeter is een programma van de NTR met in elke aflevering tips voor een beter leven. Na series over voeding, bewegen, geld, wonen, buiten leven, ouder worden, feestdagen, werk en opvoeding, is het nu tijd voor vakantie.

Het programma is vanaf maandag 4 augustus twee weken lang elke werkdag, behalve woensdag, om 19.55 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen