Eddy Zoëy twijfelt over contractverlenging bij SBS 6

Na twee jaren exclusief bij SBS 6, twijfelt Eddy Zoëy of hij wéér een vast tv-contract wil. Dat vertelt de presentator in Spits. Zoëy is anders gaan denken over vaste contracten. “Ik twijfel daar enorm aan. Ik denk dat de enige reden om een vast contract bij een zender te tekenen is dat je heel duidelijk weet wat je daar de komende jaren gaat doen. Als je dat niet kunt, dan is een vast contract eigenlijk alleen onhandig omdat je dan geen andere klussen tussendoor kunt doen die je ook leuk vindt.

Maar ik sluit het niet dat het ooit weer gaat gebeuren“, zegt hij. “Voor de zekerheid die het met zich meebrengt zal ik het niet doen. Wat dat betreft is een vast contract in medialand een soort wassen neus.”

Na een jaar afwezigheid – SBS 6 had niets in huis voor Zoëy – keert de presentator vanavond terug op tv met het programma Was Ik Maar Thuisgebleven over horrorvakanties.

De uitzending begint om 20.30 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen