Eddy Zoëy twijfelt over contractverlenging bij SBS 6

Geplaatst op ma 30 jun 2014 om 10:29

Na twee jaren exclusief bij SBS 6, twijfelt Eddy Zoëy of hij wéér een vast tv-contract wil. Dat vertelt de presentator in Spits. Zoëy is anders gaan denken over vaste contracten. “Ik twijfel daar enorm aan. Ik denk dat de enige reden om een vast contract bij een zender te tekenen is dat je heel duidelijk weet wat je daar de komende jaren gaat doen. Als je dat niet kunt, dan is een vast contract eigenlijk alleen onhandig omdat je dan geen andere klussen tussendoor kunt doen die je ook leuk vindt.

Maar ik sluit het niet dat het ooit weer gaat gebeuren“, zegt hij. “Voor de zekerheid die het met zich meebrengt zal ik het niet doen. Wat dat betreft is een vast contract in medialand een soort wassen neus.”

Na een jaar afwezigheid – SBS 6 had niets in huis voor Zoëy – keert de presentator vanavond terug op tv met het programma Was Ik Maar Thuisgebleven over horrorvakanties.

De uitzending begint om 20.30 uur op SBS 6.
6 Reacties op “Eddy Zoëy twijfelt over contractverlenging bij SBS 6”


 1. Joost

  Ik denk eerder dat SBS 6 twijfelt dan dat Eddy Zoey twijfelt. Volstrekt inwisselbare presentator.

 2. Grumpy

  Zou het niet doen Eddy ….

 3. Mark

  Waarom twijfelt hij? Hij doet helemaal niks en krijgt er voor betaald!

 4. Anonymous

  @Mark, omdat sommige mensen niet alleen op de bank willen zitten maar ook iets willen doen. En je kunt dan dus geen andere opdrachten/projecten doen.

 5. Eddy

  Gewoon terug gaan naar je oude werkgever BNN of RTL5
  Daar had je betere programma’s. Bij SOS6 heb je niets

  En SOS6 is qua programma’s op achteruit gegaan

 6. Bitterbal

  take me out moet terug met eddy zoey

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.