Alexander Klöpping gewend aan bekendheid

Alexander Klöpping is er inmiddels aan gewend dat hij een bekende Nederlander geworden is. Dat vertelt de internetexpert van De Wereld Draait Door in het AD. Klöpping werd bekend aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. “Ik had er in de eerste jaren moeite mee. Voelde me op een nare manier bekeken, dacht dat mensen in restaurants mijn gesprekken afluisterden. Ik begon festivals en concerten te mijden. Maar ik heb leren omgaan met rare reacties“, vertelt de deskundige. 

Het went volgens Klöpping. “Dat ze staren, naar me roepen, het went. En ach, als ik een tijdje niet op tv ben, vergeet iedereen me vast weer.

Voor zijn tv-optredens is hij overigens niet nerveus. “De ongemakkelijkheid die ik nog steeds voel bij vrouwen, voel ik niet bij een tv-optreden of een pitch bij een grote directeur.

Bij DWDD ben ik relaxed. Maar ik bereid me wel goed voor, hè? Met zo’n onderwerp kan ik een dag bezig zijn.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen