Daphne Deckers gaat minder werken

Daphne Deckers wil de komende jaren minder gaan werken. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Tijdens de rustperiode voor het herstel van haar bacteriële infectie, besefte Deckers dat ze meer tijd aan haar gezin wil besteden. “Onze kinderen verlaten over een paar jaar het huis, dus ik heb bedacht dat ik minder ga werken. Ik wil nu nog even dat knusse gezin zijn. Ik beperk het schrijven tot de kantooruren, zodat we ’s avonds met zijn viertjes Game of Thrones kunnen kijken.

Enige tijd geleden stortte Deckers in na een live-uitzending van RTL Boulevard. De dokter zei dat ze het rustiger aan moest doen. “Ik wuifde het weg. Ik had, als ik echt rust had genomen, van alles af moeten zeggen. Mijn columns, Boulevard… Dat zag ik echt niet zitten.

Uiteindelijk deed Deckers het toch. Toen bleek dat ze heel goed níet kan werken. “Ik heb altijd gewerkt, gewerkt, gewerkt. Ik zag op tegen ‘niksdoen’ en thuiszitten, maar dat blijk ik heel goed te kunnen.

Voor nu stort Deckers zich dus op het gezin. “Ik kan alleen maar hopen dat ze, als ze volwassen zijn, nog graag bij ons thuiskomen. Niet dat ze strootjes trekken wie er nu de kerst met de ouwelui moet doorbrengen. Dat lijkt me vreselijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen