Daphne Deckers gaat minder werken

Geplaatst op za 28 jun 2014 om 14:01

Daphne Deckers wil de komende jaren minder gaan werken. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Tijdens de rustperiode voor het herstel van haar bacteriële infectie, besefte Deckers dat ze meer tijd aan haar gezin wil besteden. “Onze kinderen verlaten over een paar jaar het huis, dus ik heb bedacht dat ik minder ga werken. Ik wil nu nog even dat knusse gezin zijn. Ik beperk het schrijven tot de kantooruren, zodat we ’s avonds met zijn viertjes Game of Thrones kunnen kijken.

Enige tijd geleden stortte Deckers in na een live-uitzending van RTL Boulevard. De dokter zei dat ze het rustiger aan moest doen. “Ik wuifde het weg. Ik had, als ik echt rust had genomen, van alles af moeten zeggen. Mijn columns, Boulevard… Dat zag ik echt niet zitten.

Uiteindelijk deed Deckers het toch. Toen bleek dat ze heel goed níet kan werken. “Ik heb altijd gewerkt, gewerkt, gewerkt. Ik zag op tegen ‘niksdoen’ en thuiszitten, maar dat blijk ik heel goed te kunnen.

Voor nu stort Deckers zich dus op het gezin. “Ik kan alleen maar hopen dat ze, als ze volwassen zijn, nog graag bij ons thuiskomen. Niet dat ze strootjes trekken wie er nu de kerst met de ouwelui moet doorbrengen. Dat lijkt me vreselijk.
15 Reacties op “Daphne Deckers gaat minder werken”


 1. André

  Heel goed, definitief stoppen!

 2. Onanymous

  Nu Albert en Winston nog en dan kan mijn dag niet meer stuk.

 3. Geert

  “werken” heet dat … en dan die foto… einde voor ‘dafke’? ik hoop ‘t

 4. anonymous

  Beetje laat als je kinderen bijna het huis uitgaan.
  Had ze beter jaren eerder meer aandacht aan haar gezin kunnen schenken.

 5. sorba

  Ken haar ooit als Veronica omroepster.

  Ze hoeft niet te werken, ze heeft Richard toch.

  Blijkbaar is hun overdekte zwembad vol genoeg.

 6. Jantje

  Je krijgt dezelfde aandacht terug als je ouder bent van je kinderen dan jezelf hebt gegeven aan je kindren toen ze klein waren. Als ze zijn opgevoed door de oppas hebben ze later ook geen behoefte om veel thuis te te komen.
  Dan moeten de kinderen ook ‘werken’ Ach tegewoordig heb je ook bedrijven die je in hunt huren om bij je ouders op visite te gaan en met hun scrabbelen en hun verhaal aan kwijt kunnen. Net zo handig.

 7. Hahaha

  ik zo daphne wel een keer willen beffen

 8. @je

  Hahaha

  En jij denkt dat Daphne op jou zit te wachten. hahahaha

  anonymous 15:09, “oudere” kinderen ( haar 2 kinderen zijn 13 en 15 jaar), hebben juist als ze puberen, vaak meer c.q. andere aandacht nodig dan dat ze klein zijn.
  In de huidige maatschappij ontbreekt het vaak aan die aandacht/begeleiding, vandaar dat er ook (zo)veel kinderen juist in die leeftijd ontsporen.

 9. Anonymous

  @@je, dat heeft ook met de werking van de puberhersenen te maken.

 10. Lies

  Je zou bijna een schuldgevoel krijgen, als werkende moeder, als je bovenstaande reacties leest. Heb met plezier haar boek gelezen toen ik zelf zwanger was. Deze dame is van niemand afhankelijk en ik respecteer haar keuze.

 11. Gerrit

  Misschien kan ze voor goed van de buis, deze pratende autocue pop? En neem Winston en Albert ook ff mee!

 12. Henry

  Ik haat Daphne Deckers!
  Wal-ge-lijk wijf.

 13. Henri

  Ik haat Daphne Deckers.
  Wal-ge-lijk wijf.

 14. Kees

  Dikke doei

 15. joke

  v-i-e-s g-r-a-t-e-n-p-a-k-h-u-i-
  s

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.