Yolanthe: ‘Ik ben helemaal niet arrogant’

Tv-persoonlijkheid Yolanthe Sneijder-Cabau begrijpt niets van de sneer die voetbalvrouw Chantal Boschker aan haar heeft uitgedeeld. Dat heeft ze laten weten op Radio 538. Volgens Boschker gedroeg Cabau zich tijdens het WK Voetbal van 2010 erg arrogant. “Dat vind ik vervelend voor haar als ze dat zo ervaren heeft. Wat kan ik zeggen? Ik weet van mezelf dat ik absoluut niet arrogant ben. Ik heb er zelf een hekel aan als mensen zo zijn“, zegt de vrouw van Wesley Sneijder.

Het is volgens Cabau grote onzin. “Ik weet dat ik het niet ben, maar als zij dat zo ervaren heeft, vind ik het heel vervelend voor haar. Ik zal volgende keer extra naar d’r lachen.”

Cabau wordt moe van dit soort berichten in de media. “De Telegraaf is de krant over mij, dus als je nieuws over mij wil ga je daarheen. Als je fabeltjes of sprookjes wil, dan moet je daar gaan kijken. Negen van de tien keer denk ik: wat is dit nou weer?

Ze ligt er niet wakker van. “Het doet nu niets meer met me, in het begin wel. Toen dacht ik: huh, het is toch een krant die dat soort dingen schrijft? Ik heb het dan niet alleen over die krant, maar ook andere media. Er wordt zo veel gezegd en gedaan.”

Ik laat het lekker langs me heen gaan, ik weet zelf wel beter, ik doe gewoon mijn ding, ik werk hard en ik weet hoe ik ben“, besluit Cabau.

Boschker klapt in de biografie van haar man uit de school over Cabau. “Op een dag vroeg Yolanthe: ‘Bij wie hoor jij dan?’ Ik zei: ‘Bij de derde keeper.’ ‘Wie is dat dan?’, vroeg ze toen. ‘Sander Boschker’, zei ik. ‘Nooit van gehoord’, zei Yolanthe. ‘Oh jee’, dacht ik. ‘Dit is een andere wereld.“

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen