Patty Brard definitief met huwelijkssoap op SBS 6

Foto: SBSSBS 6 gaat definitief een soap uitzenden over het aanstaande huwelijk van Patty Brard. Dat onthult de tv-diva deze week in haar column in weekblad Weekend. Brard heeft zin in het nieuwe project. “Ja, de kogel is door de kerk. De serie in aanloop naar mijn huwelijk met Antoine gaat er komen. In zes afleveringen gaan we ons hele hebben en trouwen met jullie delen. Jazeker, ik ben van gedachten veranderd, wilde het eigenlijk nooit meer“, vertelt ze. “Maar het wordt wel erg leuk!” 

Jaren geleden riep Brard nooit meer een soap te maken. “Maar ik heb mijn leven op de rails. Ik zit goed in mijn vel, heb een lieve man, een meer dan heerlijk dak boven mijn hoofd en een vast inkomen. Na acht jaar met Antoine is er eindelijk rust in de tent.”

Er zullen in de soap veel dilemma’s voorbij komen. “Antoine wil trouwen in Amstelveen, ik wil naar Ibiza. Antoine wil in select gezelschap, ik wil graag alles erop en eraan! Lekker hippiechic met mijn voeten in het zand.”

En dan heeft ze ook nog eens haar voet geblesseerd. “Ik kan geen dag meer missen qua bruiloft plannen, maar ben nu al zes weken uit de running. Hoe ga ik dit in hemelsnaam redden?

Ik zeg je, die reallifesoap wordt een prachtig aandenken aan één van de moeilijkste realiseerbare huwelijken ooit.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen