Toine van Peperstraten teleurgesteld in FOX

Foto: Sander StoepkerToine van Peperstraten, die in juli 2013 live op tv in tranen uitbarstte tijdens zijn laatste uitzending bij de NOS, is erg teleurgesteld in de nieuwe koers die zijn huidige werkgever FOX vaart. Dat geeft een woordvoerder van de zender vandaag toe op Volkskrant.nl. FOX stopt als sportzender en gaat vooral films en series uitzenden. “Natuurlijk is Van Peperstraten teleurgesteld, maar dit geldt voor alle mensen die betrokken waren bij deze live programma’s“, aldus de persvoorlichter.

Naast het dagelijkse FOX Sport Centraal, stopt ook Van Peperstratens talkshow FOX Voetbal. “De kijkcijfers vielen erg tegen en dan moet je keuzes maken; dat is inherent aan de tv-wereld, en dat weet Toine ook.”

Het was bovendien de bedoeling dat Van Peperstraten op FOX de wekelijkse samenvattingen van het Eredivisievoetbal zou gaan presenteren, maar die rechten verkocht FOX voor nog eens drie jaar aan de NOS.

De komende jaren gaan we daarom proberen om meer kijkers te interesseren voor het FOX-kanaal zodat we in 2017 kunnen kijken of we het alsnog kunnen proberen“, aldus de zender.

Van Peperstraten blijft wel actief voor de betaalkanalen van FOX.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen