Verliefd op Ibiza in de herkansing op SBS 6

SBS 6 gaat het nog een keer proberen met Verliefd op Ibiza. Deze zomer gaat de dramaserie van Johan Nijenhuis in de herkansing op prime time. Dat heeft de familiezender vandaag laten weten. Verliefd op Ibiza moest afgelopen najaar dé publiekstrekker worden van SBS 6. De tv-zender vertrouwde er zo in, dat ze zelfs haar najaarspresentatie op het Spaanse eiland organiseerde. Toch flopte de kostbare zaterdagavondserie genadeloos met op het dieptepunt slechts 365.000 kijkers. 

De serie is om meerdere redenen mislukt, zei Nijenhuis eerder. “Het tijdslot was moeilijk, maar ook in de serie zelf hadden we dingen anders moeten doen. Er zaten net teveel seksgrappen in voor een serie die om 20,00 uur op zaterdag geprogrammeerd staat.

Maar ook inhoudelijk was het volgens hem niet helemaal goed. “Achteraf gezien hadden we in Ibiza teveel hoofdrollen. Het was daardoor moeilijk te volgen.

Toch mag de serie het opnieuw proberen. Vanaf 2 juli, als het WK Voetbal nog bezig is, is Verliefd op Ibiza elke woensdag om 20.30 uur op zender.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen