KRO-NCRV gaat ‘stinkende best’ doen voor Eva Jinek

Foto: RTLKRO-NCRV gaat haar ‘stinkende best’ doen om Eva Jinek weer een eigen tv-programma te bezorgen. Dat laat de omroep vandaag weten in De Telegraaf. Jinek maakte meerdere seizoenen met succes de ochtendtalkshow Eva Jinek op Zondag voor omroep WNL, maar sinds ze bij KRO-NCRV zit, gaat het bergafwaarts met haar carrière. De presentatrice trekt niet alleen veel minder kijkers, maar verliest ook al haar programma’s. Zowel Jinek als Eén op Eén keren niet meer terug.

Jinek verliest haar zondagse talkshow op Nederland 2 aan een cultureel programma, vermoedelijk van de hand van Paul Witteman. En gisteren werd duidelijk dat dezelfde zender ook niet verder wil met Eén op Eén.

Eén op Eén, waarin Jinek en Sven Kockelmann dagelijks afwisselend een gast interviewen, begon dit seizoen. Het programma keert in het najaar terug, maar vanaf januari gaat Nederland 2 iets anders uitzenden.

Het zijn geen beslissingen van KRO-NCRV, maar de omroep voelt zich toch verantwoordelijk. “We gaan echter onze stinkende best doen om andere, mooie programma’s voor Eva voor elkaar te krijgen“, laat de omroep weten.

De ‘bittere pil’ voor Jinek is vandaag voorpaginanieuws van De Telegraaf. ‘Eva Jinek verliest weer programma’, kopt de krant.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen