‘Helse klus om Albert Verlinde te vervangen’

Het is een helse klus om vervangers te vinden voor Albert Verlinde in RTL Boulevard. Dat zei zijn collega Winston Gerschtanowitz gisteren in RTL Late Night. Verlinde is regelmatig afwezig. “We zijn heel bewust soms op zoek naar iemand die Albert kan vervangen als Albert er niet is. Dat lukt ons, met Froukje of met Oren. Maar het blijkt gewoon een helse klus om iemand te vinden die hetzelfde niveau heeft, dezelfde kennis, dezelfde database. Een vervanger is bijna niet te vinden.” 

Een RTL Boulevard zonder Verlinde is ook bijna niet denkbaar, vindt Gerschtanowitz. “Ik denk dat het anders zou worden. Als je hetzelfde zou willen, denk ik niet dat het lukt.”

Overigens moet Verlinde niet denken aan stoppen. “Het is zo leuk“, reageert hij. “Je ziet in Amerika presentatoren die 80 zijn en nog hun ding zitten te doen.”

Ik vind het mooie aan RTL Boulevard dat alle levenswijsheid, want ook die hebben we verworven, meenemen in het programma. We mogen met de kijker meegroeien in ons leven. Daar kun je 80 mee worden.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen