FOX richt zich tijdens WK Voetbal op vrouwen

FOX gaat zich tijdens het WK Voetbal richten op de vrouwelijke televisiekijkers. Dat meldt de zender vandaag in een persbericht. Vandaag werd bekend dat FOX stopt met sport en tijdens het WK Voetbal laat de zender zijn mannelijke profiel al direct volledig los. “Niet iedereen staat te springen om mee te doen aan de voetbalgekte. Vrouwen die tijdens de WK-wedstrijden liever niet naast hun partner voor de buis zitten, kunnen hun toevlucht zoeken bij FOX“, aldus de tv-zender.

FOX belooft vrouwelijk Nederland onder meer het tweede seizoen van de ‘ingenieuze misdaadserie’ The Killing, vanaf 10 juni. ” Met de groeiende groep ‘bingewatchers‘ (meerdere afleveringen achter elkaar kijken) is ook rekening gehouden, wekelijks zijn er drie afleveringen achtereenvolgend te zien.”

Verder start FOX op 6 juni met het vervolg van de dramaserie Touch, waarin topacteur Kiefer Sutherland wederom de hoofdrol speelt.

FOX is in heel Nederland vrij te ontvangen door digitale TV-abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14).

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen