Half miljoen kijkers voor Wilders Wereld

Foto: EenVandaagDe documentaire Wilders Wereld waarin opgestapte PVV’ers een kijkje in de keuken gaven van de omstreden politieke partij, bleef zondagavond onder de grens van een half miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Wilders Wereld, dat iets na negen uur begon, trok 484.000 kijkers naar Nederland 2, goed voor een marktaandeel van 7,2 procent. Daarmee was de door Pieter Jan Hagens gepresenteerde docu de hekkensluiter van de kijkcijfer top 15.

De zes oud-PVV’ers die in het programma aan het woord kwamen, waren lid van de fractie toen hun partij als gedoogpartner van het kabinet Rutte I in het centrum van de macht stond (2010-2012).

Wilders wereld is het verhaal van PVV-politici die met hoge verwachtingen toetraden tot de partij van Geert Wilders en steeds meer teleurgesteld in hem raakten. De meesten verloren hun idealen én tenslotte zichzelf”, aldus de AVRO.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen