‘Veel storingen bij FOX Sports’

Betaalzender FOX Sports, de opvolger van Eredivisie Live, kampt met veel technische storingen. Dat meldt Spits vandaag. Volgens de krant kampte FOX Sports dit jaar op 10 van de 46 met zeer hinderlijke storingen. Ook de app FOX Sports Go functioneerde niet altijd goed. Het station herkent zich niet in de storingcijfers, maar vindt het aantal storingen ook ‘niet relevant’. “Iedere klacht is er één teveel. Een duidelijke oorzaak voor de problemen is er niet“, zegt een woordvoerster.

Wel kan het deels komen door het grote aantal nieuwe gebruikers dat toegang heeft gekregen tot het digitale platform, Fox Sports Go. Het stabiel krijgen van dat kanaal heeft daarom onze prioriteit”, meldt ze.

FOX Sports zendt live de wedstrijden van de Eredivisie uit. Kijkers moeten daar wel voor betalen.

 

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen