Nicolien Kroon nieuw weergezicht RTL

RTL Weer & Verkeer heeft Nicolien Kroon in huis gehaald. Vandaag start het nieuwe weergezicht met haar eerste uitzending bij RTL Z. Dat heeft de zender vandaag laten weten. Later deze week is Kroon te zien bij het RTL Ontbijtnieuws en in de toekomst in de avond na het RTL Nieuws en Editie NL. “Ik heb met veel plezier bij Defensie gewerkt, maar na 15 jaar waag ik de sprong in het diepe. Nu kan ik niet alleen Defensie van de nodige weerinformatie voorzien, maar heel het land“, zegt ze.

Het weer is het gesprek van de dag en ik heb enorm veel zin om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Het presentatieteam van RTL Weer & Verkeer bestaat uit Helga van Leur, Peter Timofeeff, Amara Onwuka, William Huizinga en nieuwkomers Jennifer Faber en Nicolien Kroon.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen