Typisch Carlo & Irene was therapie voor Irene Moors

Foto: RTLDe opnames van de RTL 4-show Typisch Carlo & Irene waren voor Irene Moors net als therapie. Dat zegt ze in weekblad Weekend. De opnames vonden vlak na het overlijden van haar vader plaats. “Ik vond het fijn dat ik door de opnames van Typisch Carlo & Irene weer eens lekker kon lachen. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik de humor weer helemaal toe kon laten, dat ik echt weer de lach voelde. In die zin was het wel een goede therapie. Met humor kun je een heleboel pijn verzachten.”

Vier dagen na het overlijden van haar vader in februari, presenteerde Moors weer Life 4 You. “Dat heb ik gewoon gedaan, maar toen hebben we wel rekening gehouden met de situatie. Vooraf heb ik goed met Carlo gepraat over hoe ik me voelde en of het wel zou lukken. Daarom hou ik nu nog meer van Carlo. Hij heeft me heel fijn opgevangen.”

De eerste uitzending na het overlijden van haar vader was af en toe best pittig, zegt Moors. “Maar het is goed gegaan. Nu zijn we alweer twee maanden verder en alles slijt met de tijd.”

Tijdens de opnames van Typisch Carlo & Irene heb ik er eigenlijk niet over nagedacht. Toen was ik echt even helemaal los van dat verdriet.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen