RTL met tsunami aan speelfilms tijdens WK Voetbal

RTL programmeert tijdens het WK Voetbal zeven dagen per week drie films op prime time: één op RTL 5, één op RTL 7 en één op RTL 8. Dat heeft de zendergroep vandaag bekendgemaakt. Nederland 1 gaat miljoenen kijkers trekken met het WK Voetbal en daar valt voor de overige tv-zenders nauwelijks tegenop te concurreren. RTL investeert tijdens het toernooi dan ook geen cent in haar drie kleinere zenders. Van maandag tot en met zondag zullen films te zien zijn op 5, 7 en 8.

De RTL-zenders komen vaak niet met één, maar meerdere films per avond. Zo pakt RTL 5 in juni uit met films als Black Swan, Friends With Benefits, Avatar en Die Another Day.

Films die men bij RTL 7 kan verwachten zijn onder meer Men In Black II, License to Kill en The X-Files.

RTL 8 komt met onder meer Ciske De Rat, The Ledge en You, Me and Dupree. Alléén op zondag komt de zender niet met een film. Dan zijn herhalingen van CSI te zien.

RTL 4 komt in juni vooral met veel herhalingen. Verder zal VI Oranje veelvuldig te zien zijn, soms wel twee keer per dag.

Nederland 2 en 3 continueren de programmering grotendeels, net als SBS 6, Net5 en Veronica. Wel hebben ook die zenders iets meer films in hun schema opgenomen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen