Party kreeg veel reacties op Reinout Oerlemans-cover

Weekblad Party heeft veel reacties gekregen op de editie van twee weken geleden, die op de cover een herstellende Reinout Oerlemans had staan. Dat vertelt hoofdredacteur Wim Schaap in een column. Het ging om een foto van Oerlemans die met zijn hond en kat wandelde in de bossen rondom zijn huis. “De emotionele foto’s van Reinout werden het gesprek van de dag. We kregen veel reacties van onze lezers en het waren allemaal steunbetuigingen voor de tv-producent.” 

Oerlemans onderging twee maanden geleden een zware hartoperatie en Party-lezers steunen hem in zijn herstel. “Van ‘Kop op Reinout’, tot ‘Blijf vechten Arnie, over een paar maanden ben je weer de oude’…

Allemaal hartverwarmende reacties waaruit duidelijk bleek hoe populair en geliefd Reinout Oerlemans is en hoe iedereen met hem en zijn gezin heeft meegeleefd.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen