Patty Brard met grootser huwelijk als soap doorgaat

Patty Brard breidt de huwelijksplannen uit als SBS 6 daadwerkelijk een soap over de voorbereidingen wil uitzenden. Dat zegt de tv-diva in Weekend. Het huwelijk vindt op 26 september plaats op Ibiza. “Als SBS 6 de soap wil uitzenden, zal het automatisch groter worden. Dat is logisch, zij gaan dan ook een hoop regelen. Daar hebben Antoine en ik helemaal geen tijd voor. Binnen nu en twee weken moet er meer duidelijk zijn. En als de soap niet doorgaat, doen we het misschien heel klein.” 

Daar zou Brard ook vrede mee hebben. “We hebben een verblijf in een prachtig huis van vrienden cadeau gekregen voor één week. Misschien gaan we daar wel met een klein, intiem clubje vrienden en familie naartoe.

Overigens zou het ook kunnen dat het huwelijk tóch plaatsvindt in haar woonplaats Amstelveen. “Een goede vriend van ons heeft een fantastisch restaurant om de hoek van het stadhuis. Dan varen we zo van het gemeentehuis naar de aanlegsteiger van dat restaurant en dan ben ik ook helemaal gelukkig.

Er wordt hoe dan ook getrouwd. “Jaaa, natuurlijk. We kunnen er nu niet meer onderuit. Trouwens, dat wil ik ook helemaal niet. Ik heb er zin in!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen