Opzet Rapport voor mijn Ouders iets gewijzigd

Foto: KRODe opzet van het programma Rapport voor mijn Ouders is iets gewijzigd. Dat heeft presentator Rob Kamphues laten weten. Het succesvolle Nederland 1-programma, waarin kinderen hun ouders een rapportcijfer geven op allerlei verschillende terreinen, keert vanavond terug voor een tweede seizoen. “In tegenstelling tot vorig jaar zitten nu, naast de ouders, ook de kinderen in de studio. Het gesprek tussen ouder en kind komt in de studio dus al op gang”, zegt Kamphues.

De tweede serie is volgens Kamphues de moeite waard. “Er zitten weer behoorlijk wat indrukwekkende verhalen tussen. Ik blijf het bijzonder vinden als kinderen zo openhartig bij mij zijn en hun verhaal met mij willen delen.”

Werken met kinderen heeft iets fascinerends. Ik kan enorm met ze lachen en hun onbevangenheid en nog open kijk op de wereld geeft mij ook weer een frisse blik.”

Rapport voor mijn Ouders begint om 20.20 uur op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen