Karin Bloemen pakt Fleur Agema aan op tv

Foto: RTLNiet PvdA-prominent Gerdi Verbeet, maar Karin Bloemen zocht zondag de discussie op met PVV-Kamerlid Fleur Agema in de talkshow WNL op Zondag. Dat was te zien in de uitzending op Nederland 1. Bloemen maakte het Agema niet gemakkelijk. De cabaretière vindt het bizar dat Agema als reactie op de duizenden aangiftes tegen Geert Wilders aangifte gaat doen tegen PvdA-gezichten Diederik Samsom en Hans Spekman. “Ik vind dat stom“, zei Bloemen onomwonden.

De comédienne begrijpt niets van Agema. “Waarom ga jij dan aangifte doen? Dan word je toch weer voor het karretje van Wilders gespannen. Ik vind dat stom. Daar ben je veel te intelligent voor. Dat zou je niet moeten doen.”

Houd je bezig waar jij mee bezig bent: zorg voor ouderen. Dát is jouw ding. Laat Geert zijn eigen boontjes doppen. Ik word kwaad.”

Agema bleef Wilders verdedigen. “Ik vind dat ik moet kunnen zeggen dat ik minder Marokkanen wil.

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen