Fijnproevers zitten gebakken bij Net5

Foto: RTLHet is bakken en koken wat de klok slaat op Net5. Naast de dagelijkse kookwedstrijd MasterChef Holland, begint vanavond de dagelijkse bakwedstrijd Bake My Day. Dat heeft de vrouwenzender laten weten. Bake My Day is voortaan elke dag om 19.55 uur te zien. Het programma staat gesandwicht tussen MasterChef Nieuw-Zeeland in de vooravond en MasterChef Holland op prime time. De komende weken kunnen fijnproevers dus hun hart ophalen bij de tv-zender van SBS.

Elke week bereiden zes verschillende kandidaten in Bake My Day de smakelijkste creaties, waarvan er slechts één kandidaat doorgaat naar de finale.

In de laatste week van het seizoen strijden deze weekwinnaars tegen elkaar voor de titel ‘beste amateurbanketchef van Nederland’.

De kandidaten worden letterlijk en figuurlijk op de proef gesteld door een tweekoppige jury met veel verstand van zaken. Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn nemen deze honneurs waar.

Bake My Day heeft het niet makkelijk. De bakwedstrijd neemt het op tegen acht uur-toppers Achtuurjournaal en Goede Tijden Slechte Tijden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen