Jeroen van Koningsbrugge: ‘Geen seks met Linda’

Jeroen van Koningsbrugge heeft vaak moeten ontkennen dat hij een romance zou hebben met Linda de Mol. Dat vertelt de komediant aan weekblad Weekend. De twee werken op televisie veelvuldig samen. “Mensen gingen zeggen: ‘Nou, die twee hebben echt wel seks gehad’, dat soort dingen. Zelfs vrienden die ik lang niet gezien had, waren daar heilig van overtuigd. Maar hoe dan? En vooral, waar dan? Daarom vond ik het heel leuk om er op televisie juist heel erg op aan te sturen bij Linda.”

Als ik een hierop gerichte opmerking maakte, zag je aan Linda dat ze dacht: doe nou niet, dat is olie op het vuur!“, vertelt hij.

De vriendin van Van Koningsbrugge is nooit onzeker geweest. “Ze geloofde meteen dat er niets aan de hand was.

Privé zien Van Koningsbrugge en De Mol elkaar eigenlijk niet zo veel. “Linda en ik vinden elkaar superleuk, maar we zien elkaar op tv vaker dan in het echt. Zij heeft het net zo druk als ik. Ik geloof dat ik twee keer bij haar thuis ben geweest op feestjes, en zij is een keer op mijn verjaardag geweest.

Ook de na opnames gaan de twee hun eigen weg. “Af en toe gaan we een hapje eten, maar daar is een groep mensen bij. Het is ook niet erg dat we elkaar niet heel vaak zien, want al spreek ik haar lang niet, zodra ik haar weer zie is het alsof ik haar gisteren nog heb gesproken.

Als het aan mij ligt, ga ik nog honderd jaar door met Linda.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen