Art Rooijakkers tekent voor twee jaar bij AvroTros

Geplaatst op di 22 apr 2014 om 12:08

Foto: SBSArt Rooijakkers heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij zijn huidige werkgever AvroTros. Dat is vandaag bekendgemaakt. Rooijakkers blijft de komende twee jaar in elk geval het gezicht van Wie is de Mol. “Art is een veelzijdig presentator. Net als de programma’s die hij presenteert is hij een belangrijke, vaste waarde geworden van AvroTros. Wij zijn dan ook blij om de prettige samenwerking de komende twee jaar voort te zetten“, zegt mediadirecteur Remco van Leen.

Zelf is Rooijakkers ook enthousiast. “De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan bij de omroep: ik heb met popmuzikanten aan tafel gezeten en met ex-beroepscriminelen in een park afgesproken, ik heb meegekeken bij repeterende Concertgebouworkestleden en met de Mol een tropisch eiland bezocht.”

Eind vorig jaar had ik ook de eer om namens Wie is de Mol? een TelevizierRing in ontvangst te nemen in Carré. Met veel zin en nieuwsgierigheid kijk ik uit naar de komende jaren bij AvroTros.”
14 Reacties op “Art Rooijakkers tekent voor twee jaar bij AvroTros”


 1. Thora

  Een charmante, aardige en talentvolle man.

 2. Pac-Man

  Goede presentator voor WIDM. Zijn andere programma hebben toch niet zo heel goed gescoord, zoals dat afvalprogramma

 3. Insider

  Goeie keuze. Zou hij de Televizierring gaan presenteren? Toen hij WIDM won, ging hij het jaar ernadat programma ook presenteren.

 4. Bas

  Gewoon weer terug komen met Fort Boyard 2014!!!

 5. Bram

  Een van de weinige presentatoren die wel geslaagd is bij de Avro. Zijn voorgangers Ruben Nicolai, Chantal Janzen, Tooske, Winston G. etcetera hielden het minder lang vol.

 6. Ans

  Leuk voor hem, al denk ik dat ook hij de avro inruilt voor RTL over twee jaar.

 7. Carter

  Met hem als presentator is WIDM bijna verdubbeld in kijkcijfers. Slim om hem dus twee jaar vast te leggen. Al ben ik benieuwd naar de andere kansen die hij gaat krijgen.

 8. Hans

  goede presentator.

 9. Van Dale

  Je vraagt je af waarom.

 10. Anoniem

  Wat een dom geouwehoer weer. De kijkcijfers voor widm heeft totaal niks te maken met de verschijning van art. Art de enige presentator van de Mol die wel weet wie de mol is. Zijn voorgangers wilden het allemaal niet weten

 11. Carter

  @anonymous 15:56
  Dom gansje toch. Niet eens intelligent genoeg om je naampje in te toetsen? Wat heeft de kennis over de Mol te maken met contractverlenging? Niets.

 12. Hond

  @Carter

  Jij denkt dat iemand die een volledige reactie kan typen niet de intelligentie bezit om een naam in te vullen? Over dom gesproken…

 13. Tormenta

  Art wil te graag en kan te weinig. Een niet al te snuggere beslissing van de Travo omroep.
  Met dank aan u allen voor uw sponsorbijdrage.

 14. sjaak

  jammer, niet veel talent deze jongen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.