Nog geen nieuwe klus voor Cilly Dartell

Foto: MAXCilly Dartell heeft nog geen nieuwe tv-klus te pakken. Dat heeft de presentatrice laten weten aan weekblad Privé. MAX trekt vanwege bezuinigingen de stekker uit haar middagshow Studio MAX Live. “Deze anderhalf jaar waarin ik dit programma mocht presenteren, waren voor mij een onwaarschijnlijk mooi cadeau. Ik begrijp dat Jan Slagter ergens moet snijden en dat hij dat dan in dagtelevisie doet. Maar dat neemt niet weg dat ik het doodzonde vind dat dit programma sneuvelt.

Wat Dartell straks gaat doen, weet ze nog niet. “Tja, wat ga ik na 1 mei doen? Ik weet het echt niet. Ik hoop dat er weer iets leuks op mijn pad komt. Het duurt nog wel een paar jaar tot we gaan emigreren, en tot die tijd laat ik alles maar op mij afkomen en ga ik mijn gevoel achterna.

Eerst gaat ze genieten van vakantie. “Direct na de laatste aflevering van Studio MAX Live gaan we voor vakantie naar ons huis in Florda. Daar komt Christian met zijn gezin dan ook vakantie houden; ik verheug me er nu al op.

Over een paar jaar wil ze samen met haar man verhuizen van Dubai naar Florida. “We doen zo’n twintig jaar mee aan de zogeheten Green Card Lottery. Eenmaal per jaar is er een trekking. En warempel: twee jaar geleden werd mijn lot getrokken, waardoor ik nu in Amerika aan de slag zou kunnen.

Wat Dartell daar wil gaan doen? “We fantaseren weleens over het starten van een theaterrestaurant of zoiets.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen