‘Halina Reijn niet meer welkom bij DWDD’

Geplaatst op di 22 apr 2014 om 12:02

Foto: RTLHalina Reijn is niet meer welkom als tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Dat schrijft weekblad Privé. Reijn, de beste vriendin van Van Nieuwkerks schoondochter Carice van Houten, schoof begin maart voor het laatst aan en kreeg toen veel kritiek op haar gedrag. “Kwam zij eerder vaker langs dan de vuilniswagen, inmiddels is de actrice al anderhalve maand volkomen uit beeld. En wel sinds 5 maart om precies te zijn“, aldus het weekblad.

Geen toeval, stelt de Privé. “Het was namelijk op die dag dat Halina zichzelf in het programma volstrekt belachelijk maakte door niet alleen gedurende de hele uitzending met een storend hoog volume te praten, maar vooral door haar stuitende gedrag tijdens het gesprek dat presentator Matthijs probeerde te voeren met schrijver Tommy Wieringa.”

Veel kijkers reageerden destijds boos. “Ik heb in vier dagen carnaval geen enkele dronkelap zo gênant horen zwetsen als Halina Reijn. Scheer haar weg“, zei ene Mark op Twitter. En Frans: “Wat weet die Halina Reijn dat interview met die grootheid Tommy Wieringa op een afschuwelijke manier te bederven.

Volgens Privé moet Reijn nu een ander podium zoeken om haar werk te promoten. “Voor Halina moet het een fikse tegenvaller zijn dat haar dagen bij DWDD lijken te zijn geteld.”
36 Reacties op “‘Halina Reijn niet meer welkom bij DWDD’”


 1. Simon de Wit

  Halina had vast een interview met kwaliteitsblaadje Privé geweigerd. Potverdikkie toch.

 2. andre

  Gesprek hier te zien: http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/310622

 3. j-k

  Halina kwam nooit veel bij de wereld draait door. Dus slaat helemaal nergens op!

 4. Mans

  Schoondochter, watte? Huuuuh?

 5. Thora

  Wat een onzinnig verhaal. is dit nu nieuws?

 6. Pac-Man

  Vind dat interview wel meevallen met Wieringa. Dat zal vast niet de reden zijn dat ze de laatste tijd niet te zien is. En ze zat er echt niet vaak hoor.

 7. Hoi

  Mooi. Was inderdaad een chanante vertoning destijds.

 8. Eduard

  Heb net ff gekeken maar vond haar niet vervelend. Wat me meer stoorde was dat het een schoondochter was. Maar van de andere kant, zou iedereen dat doen als er talent in de familie zit. Wat ik mooier vond was een keer dat de autocue uitviel bij de wereld draait door en je zag dat Mathijs helemaal sprakeloos was. Hij wist niet meer wat hij moest en improviseren kon hij niet. Hij kan alleen tekst uitbraken als het voor hem uit geschreven word. Dit een inhoudsloos persoon. Sindsdien kijk ik niet meer zo vaak.

 9. haha

  boeie

 10. Rogier, Amsterdam

  Ik kan me die uitzending nog goed herinneren, omdat het gedrag van Halina zo storend was. Ze leek wel dronken of stoned. Ze leverde geen enkele positieve bijdrage, maar was eerder een stoorzender. Vooral tijdens dat gesprek met Tommy Wieringa. Matthijs van Nieuwkerk was zichtbaar geïrriteerd door haar gedrag. En terecht.

 11. Den Draaiert Joost

  Tommy Wieringa een grootheid? Hahahaha

 12. Dus

  @Hoi

  “Chanante” schrijven i.p.v. “gênante” is ook behoorlijk gênant.

 13. Gerard

  Het zal dankzij dit bericht vast niet meer lang duren voordat ze daar weer zit.

 14. Nou ja...

  Bronnen:
  Ene Mark
  Frans
  Privé

  Overigens is door de gast heenpraten niet ongebruikelijk bij DWDD…

 15. Rik

  Raar kijkerspubliek van DWDD (niet allemaal), heb
  Net gekeken en het slaat nergens op
  Niks mis mee Halina!!

 16. Camp

  Halina Reijn is lekkerrrr. En met wie heeft die van Houten dan, met de zoon van Matthijs? Dat ventje is toch 18 of zo?

 17. Aardappel

  Laat haar lekker teut aan tafel zitten als ze dat wil!

 18. Noud

  Goed lezen is voor sommigen ook een kunst. Er staat nergens dat Halina de schoondochter van Matthijs is. Halina is de beste vriendin (Carice van Houten) van de schoondochter van Matthijs.

 19. harm

  geweldige en leuke mooie vrouw

 20. Bep

  Ik vind Halina een raar mens.

 21. toxilogic

  Altijd al een beetje maf geweest die Halina, in la-di-da-di land is dit meestal wel een voordeel. Maar goed ze kan schijnbaar geen geschikte vent vinden en nou vriendin Carice een toy-boy heeft staat ze alleen…ahhh Zou me niet verbazen dat dat dwaze gedrag naar Tommy Wieringa mede was ingegegeven als verleidings poging. Dat Matthijs een lichtgewicht watje is die alleen voorgekauwde info kan ophoesten betekend dat als iemand hem uit zijn tekst brengt die persoon meteen non-grata wordt..exit Halina. Tevens is zij een ongeleid projectiel die voor dat je het weet zijn zoon als haar vriendin’s toy-boy bestempeld, wat hij natuurlijk ook is. Niet fijn voor ijdeltuit Matthijs..

 22. Anouk

  Hé Hé… blij toe. Meest irritante tafeldame die aanschoof. (al kan die Sylvana er ook wat van). Snap niet dat ze eerder ingrepen, want allemachtig wat een gek mens. Altijd maar aan dat haar pulken en dan dat gedraai met dat rare hoofd… Bléh!! Ranzig wijf.

 23. Anouk

  Ik geloof trouwens wel dat ik iets van een obsessie heb ontwikkeld nu ik mezelf zo teruglees

 24. Reality

  Anouk, de meest irritante tafeldame bij DWDD zat er vanavond.

 25. Anoniem

  frenk van der linde en felix rottenberg die zijn pas erg. Kunnen die niet weg blijven?

 26. Bram

  @Noud

  Er is er maar eentje die het verkeerd las, ouwe zeurdoos.

 27. Daniël

  Hoezo niet meer welkom?
  Tafeldame van Morgen (23-04) Is Halina Reijn (zie pagina DWDD)
  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/Komende-Uitzending.2267.0.html

 28. Vincent

  @Daniël

  Ach, de Privé. Waar hebben we het over?

 29. Daniel

  Ik heb in de afgelopen weken vaak gelezen dat Halina zo irritant en luidruchtig was in DWDD maar nu ik dat filmpje heb gezien snap ik niet waarom mensen hier over zeuren. Zo is Halina altijd al geweest en vindt haar echt fantastisch. Als je haar niks vind, kijk dan gewoon niet. Zo, dat ook weer opgelost.

 30. Tormenta

  Aanstelster van het zuiverste water.

 31. Hans Hahaha

  Vandaag, 23 april, zit Halina als tafeldame in DWDD.
  IN
  YOUR
  FACE
  BITCH

 32. DB

  Anders moeten ze die vuilniswagen eens wat vaker op laten draven bij DWDD en Halina in ruil daarvoor wat vaker op dinsdag en vrijdag langs laten komen in de binnenstad van Amsterdam. Kan nog een interessante cross-over worden :-) (ik wou zeggen: verfrissende afwisseling, maar dat is de verkeerde woordkeuze in dit geval….).

 33. Noud

  @Bram
  Tue 22 Apr 2014 om 22:50

  Tellen kun je ook al niet.

 34. Anoniem

  Dus als je een voddenboekie schrijft ben me gelijk een grootheid. Voor de uitzending had geen mens van Wiering gehoord

 35. ivo

  ik ben zwaar verliefd op haar.

 36. Alex

  En Ja hoor, kijk eens wie we vanavond in dwdd hebben?
  Volgens mij was het toch gewoon een verzinsel van Privé en dwdd dacht: o ja, we moeten Halina weer eens uitnodigen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.