‘Halina Reijn niet meer welkom bij DWDD’

Foto: RTLHalina Reijn is niet meer welkom als tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Dat schrijft weekblad Privé. Reijn, de beste vriendin van Van Nieuwkerks schoondochter Carice van Houten, schoof begin maart voor het laatst aan en kreeg toen veel kritiek op haar gedrag. “Kwam zij eerder vaker langs dan de vuilniswagen, inmiddels is de actrice al anderhalve maand volkomen uit beeld. En wel sinds 5 maart om precies te zijn“, aldus het weekblad.

Geen toeval, stelt de Privé. “Het was namelijk op die dag dat Halina zichzelf in het programma volstrekt belachelijk maakte door niet alleen gedurende de hele uitzending met een storend hoog volume te praten, maar vooral door haar stuitende gedrag tijdens het gesprek dat presentator Matthijs probeerde te voeren met schrijver Tommy Wieringa.”

Veel kijkers reageerden destijds boos. “Ik heb in vier dagen carnaval geen enkele dronkelap zo gênant horen zwetsen als Halina Reijn. Scheer haar weg“, zei ene Mark op Twitter. En Frans: “Wat weet die Halina Reijn dat interview met die grootheid Tommy Wieringa op een afschuwelijke manier te bederven.

Volgens Privé moet Reijn nu een ander podium zoeken om haar werk te promoten. “Voor Halina moet het een fikse tegenvaller zijn dat haar dagen bij DWDD lijken te zijn geteld.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen