Patty Brard gelooft niet in Ilse en Waylon

Foto: SBSPatty Brard heeft weinig vertrouwen in Ilse DeLange en Waylon als de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Weekend. Brard vindt Calm After The Storm saai. “Persoonlijk denk ik dat wij het rustig krijgen na de Songfestivalstorm, want hoewel ik groot fan van Waylon en Ilse ben, denk ik, met alle respect, dat The Common Linnets onopvallend het festival zullen betreden en net zo onopvallend weer vertrekken“, geeft ze aan.

Het liedje blijft niet hangen, aldus Brard. “Je wordt nou eenmaal niet van je voeten geblazen door hun voortkabbelende liedje. Bij de weddenschappen kun je 100 euro verdienen als je 1 euro op de Nederlandse inzending inzet. Dat belooft niet veel goeds.”

Liever kijkt Brard naar de Oostenrijkse inzending Conchita Wurst, de ‘vrouw met baard’. “Ik weet niet of ze het Eurovisie Songfestival kan winnen, er moeten tenslotte nog meer landen à la Armenië stemmen. Maar ik voorspel wel een top 3-notering voor Conchita en een verdiende internationale carrière.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen