Patty Brard gelooft niet in Ilse en Waylon

Geplaatst op di 22 apr 2014 om 11:07

Foto: SBSPatty Brard heeft weinig vertrouwen in Ilse DeLange en Waylon als de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Weekend. Brard vindt Calm After The Storm saai. “Persoonlijk denk ik dat wij het rustig krijgen na de Songfestivalstorm, want hoewel ik groot fan van Waylon en Ilse ben, denk ik, met alle respect, dat The Common Linnets onopvallend het festival zullen betreden en net zo onopvallend weer vertrekken“, geeft ze aan.

Het liedje blijft niet hangen, aldus Brard. “Je wordt nou eenmaal niet van je voeten geblazen door hun voortkabbelende liedje. Bij de weddenschappen kun je 100 euro verdienen als je 1 euro op de Nederlandse inzending inzet. Dat belooft niet veel goeds.”

Liever kijkt Brard naar de Oostenrijkse inzending Conchita Wurst, de ‘vrouw met baard’. “Ik weet niet of ze het Eurovisie Songfestival kan winnen, er moeten tenslotte nog meer landen à la Armenië stemmen. Maar ik voorspel wel een top 3-notering voor Conchita en een verdiende internationale carrière.”
22 Reacties op “Patty Brard gelooft niet in Ilse en Waylon”


 1. Vader

  Schiet jij nou maar eens op met je comedy, Brard.

 2. Eddie

  Patty, Nederland gelooft niet meer in jou! Rot op van de TV.

 3. wauter

  Patty heeft gelijk.

  En: Leave Patty alone……

 4. Vader

  @wauter

  En nu in het Nederlands…

 5. Jan

  @Eddie: als zelfs Waylon en Ilse de Lange in een interview aangeven dat het inderdaad niet zo’n opvallend liedje is wat n.a.w niet de aandacht gaat trekken begrijp ik niet wat jou stoort aan de analyse van Brard. Of schreeuw je gewoon om het schreeuwen? Niveau hoor!

 6. hoe dan?

  zielige reacties hierboven. Stelletje idioten.

 7. Grumpy

  Ik geloof al jaren niet meer in die zitzak van SBS …

 8. Mans

  @hoe dan?
  Gelukkig geef jij het goeie voorbeeld.

 9. Utopia Fan

  Ik geloof wel in Patty brard, wat een heerlijk en oprecht mens is dat

 10. Marcel

  Ik geloof niet in Patty

 11. Jeroen

  @mans: “Hoe dan” geeft inderdaad geen goed voorbeeld, maar ben het met hem eens dat de reakties vaak zo belabberd onderbouwd en toegelicht zijn.
  Jammer, het laat wel zien dat veel reageerders niet veel onderwijs hebben genoten of niet in de branche zitten en MC puur als frustatie-uitlaatplek gebruiken.

 12. zucht

  wat een onzin ‘nieuws’ weer vandaag op dit slap telegraaf aftreksel

 13. piet

  Ilse en Waylon:niks op uit doen wat die Brard daar weer zit te zitten.

 14. piet

  Zitten moet zijn zeuren.

 15. Robin D.

  Alsof de Toppers, Sieneke ‘top songs’ hadden.

 16. Anoniem

  Ze geeft gewoon haar mening en die klopt ook.

 17. Anoniem

  Wat een gezeur over dit liedje,als dit soort artiesten stuurt kan dit verwachten net als Anoek vorig jaar,die gaan niet met veel bombari ,die willen laten zien dat ze dicht bij zich zelf blijven,ik vind het een heel mooi liedje of het nu wint of niet ,ik zou me schamen met de vrouw met de baard of het mierzoete van belgie.

 18. Vader

  @Jeroen

  Het is misschien niet de beste manier om te uiten dat ik benieuwd ben naar haar comedyserie, maar het was niet fout bedoeld.

 19. Jeroen

  @Vader, de opmerking was ook niet voor jou bedoeld. Ik begrijp je wel.
  Maar sommige mensen reageren hier echt als een kip zonder kop, alleen maar om te kakelen, pfff…

 20. Kees

  Ik ook niet!

 21. Anti-Fox

  Oostenrijk gaat echt niet scoren bij de Oost-europeanen. Nederland schijnt trouwens in een soort poll als 15e te staan, d.w.z. dat we de finale gaan halen.

 22. MAdeleine

  En ik geloof Patty niet

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.