Eva Jinek doet geen uitspraken over elf uur

Foto: RTLEva Jinek wil niets zeggen over haar strijd voor een eigen talkshow op het tijdstip van Pauw & Witteman. Dat heeft de presentatrice laten weten op 538. Hoewel Jeroen Pauw solo verder wil met een eigen talkshow nu Pauw & Witteman stopt, aast KRO-NCRV op een late night-talkshow met Jinek. “Daar kan ik geen uitspraken over doen. We weten het nog niet, het is nog niet rond. Je weet hoe dat gaat in de wondere wereld van Hilversum. We hebben een intekening. Die sluit op 28 april.

Het is geen eenvoudige strijd, weet Jinek. “Er zijn hartstikke veel partijen die geïnteresseerd zijn in die plek. Ik geloof dat er drie partijen geïnteresseerd zijn in die plek. Dat zijn BNN-VARA, KRO-NCRV en de EO. Dan begint een lang overleg.”

Of ze samen met Jeroen Pauw wil presenteren, wat haar baas overigens níet zit zitten, zegt Jinek: “Ik kan er geen uitspraken over doen.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen