Andrea heeft geen zin in Shownieuws

Foto: RTLHet is een traditie dat Utopia-kandidaten na hun exit aanschuiven in Shownieuws, maar Andrea zag dat woensdag nog even niet zitten. Dat zei showkenner Evert Santegoeds in de uitzending. Andrea heeft rust nodig. “Andrea heeft nog steeds last van van alles. Ze moet rusten en ze zit ook niet heel erg te wachten op pers en interviews en alles wat er nu op haar af gaat komen. Ze zou hier vanavond zitten en daar had ze ook even geen zin in. Ze wil even rust en tijd voor zichzelf.

Santegoeds begrijpt dat Andrea de tijd nodig heeft om alles op een rij te zetten. “Ze heeft er vier maanden in gezeten. We hopen haar alsnog een keer te ontvangen.”

Overigens vindt hij het jammer dat ze de realityshow heeft moeten verlaten. “Het was een van de meest kleurrijke figuren uit Utopia. Het is een keuze geweest om in dit programma weer mensen te gaan nomineren en wegstemmen, waardoor er inmiddels een paar goede kandidaten weg zijn.

Utopia is nog altijd een kijkcijfersucces op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen