Albert Verlinde hield Everons geaardheid geheim

Geplaatst op Thu 17 Apr 2014 om 10:47

Everon Jackson Hooi heeft Albert Verlinde drie jaar geleden toevertrouwd dat hij inderdaad homo is, maar dat heeft de showkenner geheimgehouden. Dat zei hij woensdag in RTL Boulevard. Hooi kwam woensdag uit de kast in homoblad l’Homo. “Ik moet even iets vertellen, omdat mensen denken: hoe werkt zo’n Boulevard nou?“, begon Verlinde in zijn programma. “Drie jaar geleden kregen we tips binnen dat Everon Jackson Hooi in een homokroeg met een man had staan zoenen.”

Toen heeft Verlinde de GTST-acteur gebeld. “Toen zei hij: ‘Dat klopt, ik ben homo, maar ik wil niet dat dat bekend is, ik wil niet uit de kast en ik heb daar mijn eigen redenen voor.‘”

Dat accepteerde Verlinde. “Ik ben niet iemand die zegt: ‘Je zal en je mot en ik roep het vanavond of je wil of niet.’ Dus we hebben gewoon afgesproken: ‘Ik hou mijn mond, het is aan jou, het is jouw leven, het is jouw keuze, jij moet vertellen wanneer je ermee naar buiten wil.’ Die keuze heeft hij nu heel bewust gemaakt.”

De l’Homo met op de cover Evgeniy Levchenko is vanaf vandaag verkrijgbaar.

 
37 Reacties op “Albert Verlinde hield Everons geaardheid geheim”


 1. Jup

  Eigenbelang. Als hij het niet geheim had gehouden was Onno meteen achter Everon aangegaan.

 2. Anonymous

  Nou… Dat worden dit jaar nog heftige neukpartijen tussen Lucas en Bing…

 3. Grumpy

  Everon, geluk er mee jongen! Maar wat is die Albert toch een betrouwbare vent …..

 4. Anonymous

  Hij doet het met Jeff in de kleedkamer.

 5. Anonymous

  Offtopic: Gordon gestopt met twitteren? Kan zijn account niet meer bereiken @gordonblaricum

 6. Marc

  Ook zijn Facebook pagina is offline. Wellicht (even) gestopt met Social Media i.v.m. alle commotie rondom zijn persoon. Jammer, was een trouwe volger. Hopelijk komt hij snel terug.

 7. mark 2

  die verlinde moet wel heel duidelijk laten merken dat hij iets wist en dat niet heeft gezegd. Maakt dat dat hij zich de kritiek op hem aantrekt? en hiermee wil zeggen: ik ben heel diep van binnen niet zo vals als dat jullie denken? Hij probeert naar mijn idee wanhopig om zichzelf goed voor te doen.

 8. Marc

  Verlinde zat het nog net niet borstklopperig te vertellen gisterenavond. Van ‘kijk mij eens, de grote Verlinde, eens een betrouwbaar en integer mens zijn’. Zum kotzen…

 9. Eva

  Of we Albert Verlinde ontzettend veel veren in zijn kont willen steken omdat hij hiermee wil laten zien hoe ongelooflijk betrouwbaar en integer hij is…… Pfffff maar wel met dit nieuws zelf naar buiten komen. Wat is het toch een narcistisch karakter!

 10. Kaaskijker

  Mwa, zou het niet meer meespelen dat na het in de media het uitkomen van het schuinsmarcheren van Onno Hoes, Albert Verlinde niet te veel ruzie wilt maken in de homoscene? Te veel ogen die op zijn relatie letten.

 11. Anonymous

  Ik ben zelf ook homo maar ben al die vreselijke RTL nichten spuug en spuug zat! NR4 op mijn afstandsbediening is als enige nog schoon en intact en dat zal voorlopig wel zo blijven.

 12. cinquecento

  albert v. is een onbetrouwbare hond. die vertelt hier gewoon een leugen en speelt de held. heeft hij van onno hoes geleerd, die doet dat ook al jaren

 13. TVkijker34

  Zo geheim is het niet als je elke zaterdagavond in de Thermos Amsterdam je vol laten spuiten in een sling terwijl Albert kwijlent staat te rukken whahaha

 14. Bep

  Ik zag Hooi met Hoes,heb niks verteld …..sssst Albert mag het niet weten.

 15. Verlieston Gerstennat

  Albert houdt alleen dingen geheim van mensen die iets van hem weten. De vraag is dus: Wat Weet Hooi? Het kan niet zijn dat Onno al jaren naast de toiletpot piest (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!) want dat was al uitgekomen.

 16. Nura

  Wat een reacties weer. Ze zijn nog lager en smeriger dan alle uitspraken van Albert Verlinde. Van alles en niet ter zake doende dingen worden er bijgehaald.

  Ik ben absoluut geen fan van Albert Verlinde, laat dat vooral duidelijk zijn, maar dit vind ik wel netjes van hem. Hem wordt altijd verweten dat hij alle geheimen en de vuile was van de BN’ers gepast en ongepast naar buiten brengt, nou hiermee bewijst hij toch ook, dat hij het ook anders kan.

 17. Anonymous

  Wat is het toch een goeierd die albert

 18. Marc

  @Nura: nou nou, poeh poeh.

 19. Flappy

  Hoezo is het überhaupt nieuws wat iemand’s geaardheid is? Get a life, lekker belangrijk zeg.

 20. Mark

  Was het niet juist zo dat Albert het geheim hield omdat Everon er bijna om smeekte het stil te houden. Albert chanteerde hem.

 21. @

  @Mark

  Nog zo’n zielig figuur met een evenzo zielige fantasie.

  Was je erbij, zo niet, dan klets je uit je nek.

  Bovendien was de geaardheid van Everon in z’n (zeer) directe omgeving wel bekend.

 22. Anja

  Goh zeg is hij dan toch homo . . . . Noooooit gedacht :)

 23. klazien

  Hij hield het alleen maar geheim omdat, waarschijnlijk Hoes hem al had uitgewoond vanaf zijn twaalfde jaar hahahahaha

 24. Zonnestraaltjes.

  Och, och, och,…hij wist het 3 jaar geleden alweer, wat een kapsones heeft die man/vrouw.

 25. Afrader

  Geaardheid is dus iets waarvan Verlinde vindt dat het bij het persoonlijke leven van iemand hoort, binnen de privé-sfeer en wat dus niet in de media hoeft.
  In tegenstelling tot minder persoonlijke zaken als zwangerschappen, prille relaties, relatieproblemen, ziektes, overlijden, etc..

 26. Johannes

  Wat een enige homo grappen maken sommigen van jullie over Everon zeg. Geeft wel weer hoe simpel en laag bij de vloer enkele mensen op deze site zijn. We pakken iets op en maken de meest denegrerende opmerkingen die we maar kunnen, om zo een hele groep mensen over één kam te scheren. Wat onwijs triest zijn jullie. Niet elke nicht laat zich door iedereen naaien, of hangen in slings.

 27. Andrea

  @Nura

  Fijn voor je, Albert.

 28. B.U.I. ten Band

  @Johannes

  Dat je alleen al weet wat slings zijn, zegt al genoeg. Ik moest het opzoeken.

 29. Anonymous

  Die kwalbert van der plinde hoefd voor mei niets gehijm te houden ,wand ik zie alles wel hoor,hij maakt mei niets weis

 30. Anonymous

  Marc ik doe niet aan feesboeken ,kreig je zo een vreemt iemant op je feesboek terweil je degene helemaal niet kend,stom iets feesboeken,en ze kunnen mein tog nied lesen zo stom zein ze ook nog ,want se denken dat se zelf alleen maar geleert zein,nou ik weed wel beter

 31. Rogier, Amsterdam

  Marc, Mark 2 en Eva slaan de spijker op z’n kop; het feit dat hij dit al drie jaar wist en niet heeft gemeld heeft geen enkele toegevoegde waarde voor het item over Everon Jackson Hooi. Die mededeling van Albert was dus puur ter meerdere glorie van hem zelf. Als hij echt integer en bescheiden was geweest, had hij die mededeling achterwege gelaten en niet gedeeld met de kijker. Mensen die zich van dergelijke trucjes bedienen, moet je tot in elke vezel wantrouwen.

 32. Anonymous

  Ach..

  http://showvandaag.nl/albert-verlinde-niet-bezig-met-buitenechtelijke-liefdesleven-van-onno-hoes/

  Alsof Albert zo goed is in de liefde.

 33. Huub

  @Rogier

  Precies. Zoiets zeg je alleen om te laten zien hoe rechtschapen je bent. Het probleem is dat het zo doorzichtig is dat hij exact het tegenovergestelde bereikt.

 34. Anonymous

  Die Hoeremadam van maastricht wel ja.

 35. Anonymous

  .verlinden is gewoon n nsber en uit op macht.

 36. Campbell

  Ja hoor, Verlinde de borstklopper. Laat Albert maar zorgen dat Onno eens aan zijn borst komt i.p.v. aan de klopper van een ander.

 37. jojo

  albert is okee. Hij belazert geen mensen, dat is elders in hsum wel anders. Goede ervaringen met albert. en ik ben niet de enige

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.