Albert Verlinde hield Everons geaardheid geheim

Everon Jackson Hooi heeft Albert Verlinde drie jaar geleden toevertrouwd dat hij inderdaad homo is, maar dat heeft de showkenner geheimgehouden. Dat zei hij woensdag in RTL Boulevard. Hooi kwam woensdag uit de kast in homoblad l’Homo. “Ik moet even iets vertellen, omdat mensen denken: hoe werkt zo’n Boulevard nou?“, begon Verlinde in zijn programma. “Drie jaar geleden kregen we tips binnen dat Everon Jackson Hooi in een homokroeg met een man had staan zoenen.”

Toen heeft Verlinde de GTST-acteur gebeld. “Toen zei hij: ‘Dat klopt, ik ben homo, maar ik wil niet dat dat bekend is, ik wil niet uit de kast en ik heb daar mijn eigen redenen voor.‘”

Dat accepteerde Verlinde. “Ik ben niet iemand die zegt: ‘Je zal en je mot en ik roep het vanavond of je wil of niet.’ Dus we hebben gewoon afgesproken: ‘Ik hou mijn mond, het is aan jou, het is jouw leven, het is jouw keuze, jij moet vertellen wanneer je ermee naar buiten wil.’ Die keuze heeft hij nu heel bewust gemaakt.”

De l’Homo met op de cover Evgeniy Levchenko is vanaf vandaag verkrijgbaar.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen