Herman den Blijker drie jaar langer bij RTL 4

Foto: VARAHerman den Blijker heeft zijn contract bij RTL 4 met drie jaar verlengd. Daarmee komt er een vervolg aan de samenwerking die al sinds 2004 duurt. Dat heeft de tv-zender laten weten in een persbericht. Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL is enthousiast. “Met alle Herrie-programma’s, Mijn Tent Is Top en de vernieuwde kookwedstrijd The Taste is hij gezichtsbepalend voor RTL 4 op de dinsdagavond. Daarom ben ik blij dat wij Herman opnieuw aan ons hebben kunnen binden.

Den Blijker is een ‘unieke en geweldige tv-persoonlijkheid’, vindt Galjaard. “Met zijn opvallende aanpak en verschijning, zijn visie op het gebied van restaurantconcepten en feeling voor het maken van heerlijk eten is hij een belangrijke factor voor onze zender.”

Daarbij voelt hij feilloos aan wat de kijker wil: op een amuserende, begrijpelijke manier geinformeerd worden over koken en het opzetten en runnen van restaurants.”

Zelf is Den Blijker ook lyrisch. “Ik ben een trots kokkie. Dat RTL nog drie jaar samen met mij en verschillende producenten programma’s wil ontwikkelen, zie ik als een groot compliment.”

Erland staat voor mij voor kwaliteit en is een van de belangrijkste personen in de mediawereld. Ik kijk uit om ook de komende jaren samen te werken bij een van de grootste zenders van Nederland.

Op dinsdag 29 april begint Den Blijkers nieuwe programma Herman Gaat Ver.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen