RTL 4 eind april met geheim tv-project

RTL 4 komt eind april met een nieuw programma op vrijdagavond. Het gaat om een ‘grote amusementsshow voor de hele familie met grote namen’. Dat heeft de tv-zender vandaag aangekondigd. De geheimzinnige show, waarvan zeven afleveringen besteld zijn, krijgt vanaf 27 april een plaats op de vrijdagavond tussen half negen en half tien. Ze zal een uitzendavond vormen met de nieuwe tv-show Alles Mag Op Vrijdag met het trio Gerard JolingGordon en Jandino Asporaat

Hoewel de geheimzinnige tv-show eind april van start gaat, is ze aangekondigd als onderdeel van het meischema. Alle overige programma’s in dat schema, worden wel bij titel genoemd.

In mei continueert RTL 4 op de maandagavond de series The Blacklist en Suits, om op dinsdag Divorce Hotel en Herman Gaat Ver te introduceren.

De woensdag wordt het terrein van Hotter Than My Daughter en Johnny in Oranje, terwijl op donderdag John van den Heuvels Op De Vlucht en een nieuwe Buch in de Bajes op het programma staan.

Typisch Carlo & Irene, De Jongens tegen de Meisjes en ZaterdagavondJURK! blijven in mei op zaterdag staan. JURK wordt op 24 mei opgevolgd door Echt Waar?

De RTL 4-week wordt in mei afgesloten met Ontvoerd en Divorce.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen