Peter Lubbers na RTL, AVRO en FOX naar Zodiak

Foto: RTLTv-kenner Peter Lubbers heeft zijn vierde nieuwe baan in vijf jaar te pakken. Nadat hij is aangesteld als tv-baas van RTL 7 (2009), AVRO (2011) en FOX (2013), gaat hij nu aan de slag bij Zodiak Media. Dat heeft de tv-producent, dat tot enige tijd geleden Palm Plus heette, laten weten. Lubbers begint in mei als de nieuwe algemeen directeur van het productiehuis, waarvan nu de producties Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS en MasterChef worden uitgezonden op televisie. 

Lubbers is enthousiast. “Zodiak Nederland is een sterk merk met een lange en rijke programmatische geschiedenis, zowel bij publieke als commerciële zenders.”

De programma’s van Zodiak Nederland hebben een uitgesproken profiel en ik kijk er naar uit de komende jaren verder te bouwen op deze stevige basis.

Andere bekende titels van Zodiak Nederland zijn onder andere Recht In De Regio, Je Zal Het Maar Hebben, Red Mijn Vakantie, The Undateables, Cougar Love, Dit Is Mijn Lijf, Operatie Live en Wegmisbruikers.

Naast Peter Lubbers bestaat de directie van Zodiak Nederland uit zakelijk directeur Jan Schots en commercieel directeur Shiyamala Bavinck. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Zodiak Media, dat in zeventien landen gevestigd is.

Lubbers volgt Roy Aalderink op, die Zodiak Nederland na bijna tien jaar verlaat. De laatste drie jaar was hij algemeen directeur.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen