Utopia brengt Miss Montreal over de grens

Geplaatst op vr 28 feb 2014 om 10:52

Internationaal succes ligt op de loer voor Miss Montreal, nu het buitenland veel interesse heeft in de John de Mol-show Utopia. Dat vertelt de zangeres vandaag in dagblad Spits. Miss Montreal zingt de openingstune van Utopia. “Als John zijn programma aan het buitenland verkoopt, is er een kans dat mijn liedje er in een aantal landen in blijft. Dat is voor elke artiest natuurlijk een heel mooi presentje. Ik reken nergens op, maar als het gebeurt ga ik heel hard lachen“, zegt de zangeres.

Ze ligt er niet wakker van. “Ik heb geen tijd om er zelf naar te kijken, maar ik begrijp goed dat er mensen zijn die het leuk vinden. En John neemt me echt op sleeptouw: volgende maand moet ik ergens optreden voor een heleboel belangrijke tv-mensen.”

Heel veel ambitie heeft Montreal niet. “Ik zou er zelf nooit achteraan zijn gegaan, maar als het op mijn pad komt, in Duitsland of zo, zou ik het misschien wel doen. Ik denk dat ik me in Amerika niet eens staande kan houden.”

Ik zie het niet zo zitten om wéér mijn privéleven vijf jaar op een laag pitje te zetten om in een ander land aan een doorbraak te werken. Uiteindelijk hou ik ook niet zo van het onbekende. Ik heb het in Nederland echt prima naar mijn zin.”
17 Reacties op “Utopia brengt Miss Montreal over de grens”


 1. error 404

  Na de stormloop in het begin van het jaar hoor ik niet zoveel meer over de verkoop naar het buitenland vanUtopia. Een Amerikaanse zender heeft het gekocht, maar verder?

 2. kijker

  Talpa wil altijd groeien, waarom werd eyeworks niet gekocht ?
  Wat is 200 miljoen voor een bedrijf wat miljarden heeft…….
  Of zal het dan toch een samen werking worden met talpa ?

 3. Fleur

  Mijn man en ik hebben het heerlijk samen hoor, maar als ik na een lange werkdag thuis kom en hoop een goed gesprek over bijvoorbeeld politiek met hem te voeren en hij op de bank hangt met Utopia aan, wordt het me even te veel. Wat een zwakzinnigen in die nieuwe ‘samenleving’. Wanneer bezwijkt de eerste aan longkanker? Mijn hemel! Pas echt van streek raakte ik toen ik zag dat deze mensen voor de lol met blote voeten in de koeienpoep sprongen. Mijn hemel. Waar gaat het heen? Ik weet niet waarom, maar opeens begon ik zachtjes te huilen. Wat een wansmaak, wat een belediging voor de kijker. M’n man zette de televisie direct uit en ontfermde zich over me. Ook hij was geschrokken van deze pulp. Vanavond blijft de buis uit, zodat we onder het genot van een goed glas wijn de dag kunnen bespreken.

 4. Feestbeesten Post

  over het paard getild zangeresje !

 5. Mike

  @Feestbeesten Post

  Jij bent totaal niet serieus te nemen.

 6. Bamibal

  raar dat als ze praat ze stottert en als ze zingt niet

 7. Floor

  Dan te bedenken dat er heel wat hard werkende artiesten zijn die een moord zouden doen voor deze kans…

 8. Anonymous

  Miss Montreal is het enige positieve wat is voortgekomen uit Utopia. De rest kan de prullenbak in.

 9. Eef

  Bamibal. Als je je eens in dingen verdiept weet je dat dat altijd al zo is geweest. Spreken en zingen zijn twee aparte dingen. Los van elkaar. Aan een zingend iemand zal je nooit horen dat deze stottert…

 10. Dikkie Jopie

  @Bamibal

  Kom op man, iedereen van 10 jaar en ouder weet dat mensen die stotteren dit niet doen als ze zingen. Komt spuit elf aanzetten hoor.

 11. Jagt

  @Floor

  Welke “kans”? Kun je hypothese en realiteit niet uit elkaar houden, of heb je nooit begrijpend leren lezen?

 12. Bamibal

  Als ik de mijne in haar keel druk stottert ze ook niet meer

 13. Anonymous

  Zoals we allemaal weten is Bamibal zwakbegaafd en een seksueel gefrustreerd.

 14. Nasischijf

  “Een seksueel gefrustreerd” is nog altijd beter dan te achterlijk om correct nederlands te bezigen.

 15. Sean

  Wederom ziet men het verschil tussen de band Miss Montreal en zangeres Sanne Hans niet.
  Snap trouwens dat ze het in Nederland naar haar zin heeft, daar zorgt Giel Beelen wel voor.

 16. hihi haha

  @Sean
  Miss Montreal is niet alleen de naam vd band, maar ook de artiestennaam van Sanne Hans, wijsneus.

 17. Julia

  Als een vrouw een man zoekt: zij denkt wat hij onder zijn kleding heeft en hoopt dat het prachtig is.
  Reinout Oerlemans met zijn nieuwe onderontwikkelde show hoopt zich te profileren, als hij wederom weer teruggaat naar the States.
  Onze tandartszoon met zijn overdreven lach, komt kost wat kost weer terug naar Nederland let maar op!!!
  Het programma van hem: Adam zoekt Eva, slaat nergens op en is op niets berust.
  Als ik een vent al zie naakt en ik denk dat is niks ga ik gelijk rechtsomkeer.
  Aan de andere kant heb ik meegemaakt dat een man er dmv een leuk gesprek en ondanks zijn figuur, misschien wel de beste partner is voor mij in het leven.
  Reinoutje, wil alleen maar geld zien ! Maar waar blijven onze waarden in Nederland ???

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.