Utopia brengt Miss Montreal over de grens

Internationaal succes ligt op de loer voor Miss Montreal, nu het buitenland veel interesse heeft in de John de Mol-show Utopia. Dat vertelt de zangeres vandaag in dagblad Spits. Miss Montreal zingt de openingstune van Utopia. “Als John zijn programma aan het buitenland verkoopt, is er een kans dat mijn liedje er in een aantal landen in blijft. Dat is voor elke artiest natuurlijk een heel mooi presentje. Ik reken nergens op, maar als het gebeurt ga ik heel hard lachen“, zegt de zangeres.

Ze ligt er niet wakker van. “Ik heb geen tijd om er zelf naar te kijken, maar ik begrijp goed dat er mensen zijn die het leuk vinden. En John neemt me echt op sleeptouw: volgende maand moet ik ergens optreden voor een heleboel belangrijke tv-mensen.”

Heel veel ambitie heeft Montreal niet. “Ik zou er zelf nooit achteraan zijn gegaan, maar als het op mijn pad komt, in Duitsland of zo, zou ik het misschien wel doen. Ik denk dat ik me in Amerika niet eens staande kan houden.”

Ik zie het niet zo zitten om wéér mijn privéleven vijf jaar op een laag pitje te zetten om in een ander land aan een doorbraak te werken. Uiteindelijk hou ik ook niet zo van het onbekende. Ik heb het in Nederland echt prima naar mijn zin.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen