‘Kandidaten Sterren Springen krijgen 25.000 euro’

Foto: SBS

Kandidaten die meedoen aan Sterren Springen krijgen als beloning sowieso een startbedrag van 25.000 euro. Dat meldde showkenner Albert Verlinde gisteren in RTL Boulevard. Volgens Verlinde zijn de vergoedingen die SBS 6 uitbetaald aan de bekende kandidaten aanzienlijk. “Er wordt gefluisterd in het vak dat als je mee wil doen aan het programma dat je 25.000 euro krijgt puur om mee te doen. En dan ook nog eens 5.000 tot 10.000 euro per aflevering als je het volhoudt.”

De eerste bevestigde naam is schaatser Koen Verweij. “Dat heeft SBS 6 goed gezien. Voor zijn medailles werd er al met hem gesproken. Het is niet dat ze dachten: hij heeft medailles, nu gaan we met hem praten. Ik denk wel dat de prijs iets omhoog gegaan is sindsdien“, aldus Verlinde.

Sterren Springen gaat in april in première op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen