John Legend voor College Tour naar Nederland

De Amerikaanse zanger John Legend is in maart te gast in het programma College Tour van Twan Huys. Dat heeft de presentator vanochtend bekendgemaakt op 3FM. Huys’ redactie zat al lang achter Legend aan. “Vorig jaar hebben we Robbie Williams gehad en we willen niet onderdoen voor zijn status. We dachten: we gaan één oceaan verder en dan komen we uit bij John Legend. We zitten al lang achter hem aan, moet ik zeggen. Hij heeft ons erg in spanning gehouden.

Uiteindelijk zijn de opnames met Legend op 9 maart. “Hij komt speciaal voor College Tour op en neer en dat komt eigenlijk niet zo heel vaak voor.”

Waarom hij speciaal overkomt, weet Huys wel. “Nederland heeft een speciale plek in zijn hart, vooral ook omdat heel veel mensen hier naar zijn laatste album hebben gedownload en zijn nummer All of Me staat op nummer één.

Een andere gast die Huys bekend heeft gemaakt is minister Frans Timmermans. De opnames met hem zijn op 11 maart.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen