Toyboy Onno Hoes gaat als toyboy naar carnaval

Foto: SBSEen verslaggever van Show Laat liep woensdag tijdens opnames in Maastricht toevallig de 24-jarige Ruud Schepers tegen het lijf, tevens bekend als de ex-toyboy van burgemeester Onno Hoes. Dat was te zien tijdens de uitzending op SBS 6. Show Laat deed verslag van de voorbereidingen op carnaval en filmde onder meer in het ‘Onno Hoes-café’. Op straat liep Scheepers. “Ik ga heel even eten met een vriendin“, zei hij. “Hoe ik naar carnaval ga? Ik denk dat ik zelf als toyboy ga“, grapte hij.

Scheepers stond opeens in het middelpunt van de belangstelling toen Show Laat beelden uitzond, waarop te zien is hoe hij in een hotellobby zoent met Hoes. Later gaf hij zelfs een interview aan de showrubriek. Inmiddels gaat het hem beter. “Hoe het gaat? Goed, heel goed, dankjewel“, zei hij.

Dat Hoes wat wordt aangepakt tijdens carnaval in Maastricht, met bijvoorbeeld het Onno Hoes-café, is ook Scheepers niet ontgaan. “Dat heb ik inderdaad zojuist gehoord. Ik ben blij dat we mensen iets meegegeven hebben om te lachen met de carnaval.”

Bridget Maasland vindt dat Scheepers sympathiek reageerde. “Dat vind ik dus super grappig. Wat een sympathieke vent in één keer.”

Het is ook wel heel erg Nederlands. Mensen maken zich heel druk om een affaire en nu wordt erom gelachen: daar is carnaval voor“, aldus Evert Santegoeds.

Hoes is de man van Albert Verlinde. Beide stellen inmiddels dat hun relatiecrisis achter de rug is.

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen