Toyboy Onno Hoes gaat als toyboy naar carnaval

Geplaatst op do 27 feb 2014 om 13:00

Foto: SBSEen verslaggever van Show Laat liep woensdag tijdens opnames in Maastricht toevallig de 24-jarige Ruud Schepers tegen het lijf, tevens bekend als de ex-toyboy van burgemeester Onno Hoes. Dat was te zien tijdens de uitzending op SBS 6. Show Laat deed verslag van de voorbereidingen op carnaval en filmde onder meer in het ‘Onno Hoes-café’. Op straat liep Scheepers. “Ik ga heel even eten met een vriendin“, zei hij. “Hoe ik naar carnaval ga? Ik denk dat ik zelf als toyboy ga“, grapte hij.

Scheepers stond opeens in het middelpunt van de belangstelling toen Show Laat beelden uitzond, waarop te zien is hoe hij in een hotellobby zoent met Hoes. Later gaf hij zelfs een interview aan de showrubriek. Inmiddels gaat het hem beter. “Hoe het gaat? Goed, heel goed, dankjewel“, zei hij.

Dat Hoes wat wordt aangepakt tijdens carnaval in Maastricht, met bijvoorbeeld het Onno Hoes-café, is ook Scheepers niet ontgaan. “Dat heb ik inderdaad zojuist gehoord. Ik ben blij dat we mensen iets meegegeven hebben om te lachen met de carnaval.”

Bridget Maasland vindt dat Scheepers sympathiek reageerde. “Dat vind ik dus super grappig. Wat een sympathieke vent in één keer.”

Het is ook wel heel erg Nederlands. Mensen maken zich heel druk om een affaire en nu wordt erom gelachen: daar is carnaval voor“, aldus Evert Santegoeds.

Hoes is de man van Albert Verlinde. Beide stellen inmiddels dat hun relatiecrisis achter de rug is.

 
13 Reacties op “Toyboy Onno Hoes gaat als toyboy naar carnaval”


 1. Maurits

  Toevallig? Whaha was zekers te weten in scène gezet

 2. Robert W.

  Alles bij hem is in scene gezet ook dat interview, hij vertelde zelf dat ze flink hebben moeten betalen voor zijn verhaal, en hoe sappiger het verhaal hoe meer dat ze moesten betalen. Zijn reactie was ik doe niets voor niets,een h..r krijgt toch ook betaald

 3. Anoniem

  Heel toevallig!! Tjonge jonge

 4. Dus

  Die crisis duurt nog wel even voort, of Appie en Onno nu het tegendeel beweren of niet. De oneerlijkheid druipt gewoon van die boeventronies van die twee af. Dat ziet zelfs mijn teen. Dus we hebben inderdaad wat (om uit) te lachen met carnaval. Twee losers die de schijn ophouden. Zo triest. Zo in- en intriest.

 5. Jan

  Hoezo geloven mensen niet dat dit toevallig is?

 6. albert

  Haha niks op televisie is toevallig.

 7. albert

  SBS is ook met hem in onderhandeling voor Sterren Springen.

 8. Mousy

  Ja ja toevallig. Maak dat maar de kat wijs.

  Ik wwet wel waarom ze “toevallig” afzakken naar het zuidelijke Mestreech :-)
  Enkele cafe’s “steken op ludieke wijze de draak” met de affaire van Hoes met die toyboy Ruud.

  Ze zullen wel een slaatje uit willen slaan en vervolgens wel weer op de bank bij Show Vandaag in een deuk liggen. Onderbroeken lol dus.

  Maar ik kan alvast zeggen, de cafe’s (geen homo cafe’s) zijn mooi versierd, ik kan het weten, heb het met eigen ogen gezien, want woon in die stad. En verheug mij dan ook op komende weekend.

  ** Vastelaovend Same **

 9. math

  hahahahahaha toevallig!!!!! natuurlijk niet!!!

 10. Anoniem

  Onno Hoeslaken, slaap lekker!

 11. Katja

  @Jan

  Hahaha, is je achternaam soms Doedel, simpele ziel?

 12. kees met een c

  jan
  l
  u
  l

 13. Anoniem

  De J0denstreek van Onno Hoes noem ik dat in gewoon Nederlands..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.