Britten rekenen op succes Nederlandse Sex Academy

Geplaatst op do 27 feb 2014 om 14:01

Het Britse tv-distributiebedrijf Banijay International verwacht dat Sex Academy mooie resultaten zal boeken op RTL 5. Dat zegt Sebastian Burkhardt, hoofd verkoop, op C21Media. Banijay verzorgt de distributie van het oorspronkelijk Deense format. “Het haalt een onderwerp op een eerlijke en boeiende manier uit de taboesfeer. Nederland gaat voorop als het gaat om formats die de grens opzoeken. We denken dan ook dat de kijkers daar dit format goed zullen ontvangen“, zegt hij.

De aankoop van RTL 5 volgt vlak na de aankoop van de Spaanse zender Cuatro, die het programma op de buis bracht als Academia del Sexo.

RTL 5 zoekt nog kandidaten voor de show, die koppels helpt bij hun erotische leven. “Willen jullie nieuwe dingen uitproberen of zijn jullie toe aan wat meer vuurwerk tussen de lakens? Ontdek elkaar dan opnieuw op de Sex Academy“, aldus RTL.

De zevendelige serie begint later dit jaar op RTL 5.
5 Reacties op “Britten rekenen op succes Nederlandse Sex Academy”


 1. Paddy

  Weer zo’n ordinair RTL5 programma. Het zijn net pubers daar! Ze denken dat alles wat met seks te maken heeft ook heel erg cool is en kijkers zal trekken…

 2. kees met een c

  doelgroep: gefrustreerde rukkerts als jij.
  @ paddy.

 3. Hans

  Wel gek, want zoiets was juist het terrein van SBS6 in het verleden. RTL was wat dat betreft altijd erg braaf. Behalve Veronica dan, daarom ging het tussen Veronica en RTL ook niet goed.

 4. Paddy

  @kees met een c, zo jongen je laat je weer lekker kennen met zo’n hoogstaande reactie! Echt bravo! Hoe verzin je ze toch elke keer, een waar talent heb je ervoor!

 5. Annemarie

  @Paddy
  Kees met een c heeft al meerde extreem nare reacties op dit forum geplaatst, gewoon niks van aantrekken. Het is alleen jammer dan ze zulk soort mensen niet kunnen bannen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.