Koen Verweij eerste deelnemer Sterren Springen

Schaatser Koen Verweij doet mee aan de tweede serie van Sterren Springen op SBS 6. Hij is de eerste kandidaat waarvan de naam is bevestigd. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Verweij is net terug uit Sotsji, waar hij goud won met de ploegenachtervolging en zilver op de 1500 meter. “Amper terug op Nederlandse bodem maakt Verweij zijn borst nat om te gaan strijden voor de titel van beste bekende schoonspringer in Sterren Springen“, aldus een zegsvrouw van SBS.

Verweij is één van de zestien bekende Nederlanders die vanaf 5 april van de duikplank springen. Met Marijke HelwegenDave RoelvinkNathalie Makoma en Andy van der Meijde en zijn Melisa Schaufeli wordt onderhandeld.

Voordat het nieuwe seizoen van Sterren Springen echt van start gaat kan men op zaterdag 29 maart alvast in de stemming komen met Sterren Springen: nog 1 week. Hierin zijn de opmerkelijkste sprongen van het vorige seizoen en van andere landen te zien.

De presentatie van de zaterdagavondshow is in handen van Gerard Joling en Kim Lian van der Meij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen