Paul de Leeuw wil kookshow met pubers

Paul de Leeuw zou graag een tv-show maken waarin hij kookt met pubers. Dat heeft hij laten weten in RTL Late Night. De Leeuw heeft momenteel geen personalityshow op tv. “Er zijn twee dingen in mijn hoofd die ik graag zou willen. Eén daarvan is een kookshow voor pubers. Roos Ouwehand is een goed culinair journalist van het NRC en we hadden ook het idee voor een goed kookprogramma, deels gebaseerd op Gordon Ramsay. Dat zou dan met pubers zijn.

Dat het met pubers is, is niet zonder reden. “Zij koken tegenwoordig veel minder. Dat moet je blijven overgeven. Dan zou ik ook willen praten met wat pubers bezighoudt.”

En dan is er nóg een wens. “Het liefst doe ik een late night-show op RTL 4 als jij naar Suriname bent“, grapte hij aan tafel tegen Humberto Tan.

Terug op de zaterdagavond wil De Leeuw niet. “Ik hoop dat ik een andere avond krijg waar dan ook en dat ik andere dingen kan doen. Het groot amusement is volgens mij nu echt voor RTL 4, behalve dan André van Duin en De Kwis, die we nu weer gaan doen.”

Al met al heeft De Leeuw het naar eigen zeggen erg naar zijn zin op het moment. “Ik ga tot eind mei mijn voorstelling doen en verder heb ik allerlei dingetjes waar ik voor gevraagd wordt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen