Linda de Mol sluit gastrol in TV Kantine niet uit

Linda de Mol sluit niet uit dat ze eens een gastrol gaat spelen in De TV Kantine. Dat heeft de RTL 4-ster, die vanaf vanavond weer gepersifleerd in de persiflagecomedy, aan RTL Boulevard. De Mol vindt het naar eigen zeggen niet erg dat ze nagedaan wordt, maar heeft het te druk voor een gastrol. “Ik ben zelf heel druk met een serie, dus ik sta nu dagelijks op een filmset. Mijn schema leent zich helaas dus niet echt voor een gastrol. Als ik er tijd voor heb, ga ik het zeker een keertje doen.

Irene Moors persifleert De Mol vanavond in haar hoedanigheid als presentatrice van Miljoenenjacht. “Ik heb begrepen dat het nu in combinatie met mijn neef is. Dat vind ik dan wel weer heel leuk bedacht, dus als ze er weer een nieuwe draai aan geven, vind ik het prima.”

Johnny de Mol kruipt in de huid van Johnny Flodder, die kandidaat is in haar show. “Ik schrok echt best wel, want Irene zat naast me in de make-up en kreeg een pruik op. Toen zei ze: ‘Johnny!’ Ik dacht: daar zit gewoon mijn tante“, zegt hij.

Het was twee druppels water, aldus Johnny. “Ik heb een foto van ons twee gestuurd naar mijn vader. Hij zei: ‘Waarom staat Linda naast Johnny van Flodder?‘”

De TV Kantine is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen